Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Hírek, cimkék
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Korunk új felfedezése az AHCC, minden daganatos betegnek használnia kellene

GYÓGYÍTÓ ÉLELMISZEREK, 2020. 01. 23.
ahcc kapszula DAGANAT ELLEN

Az AHCC (Active Hexoze Correlated Compound - Aktív hexóz korrelációs vegyület) a Shiitake gyógygomba (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat.

Ez az eljárás mostanáig nem volt lehetséges: főleg hosszabb időperiódusokban volt nehéz a telepek fenntartása, azonban csíramentes környezet biztosításával a bazídiumos gombák tenyésztése már eredményes.

Az AHCC rákkezelési terápiák és egyéb immunhiányos állapotok kiegészítő kezeléseként megerősítheti és stimulálhatja az immunrendszert a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

 Az AHCC mint BVM

Ez a biológiai választ módosító kivonat Sserkentheti és erősítheti a beteg képességét arra, hogy legyőzhessea rákos megbetegedést. A beteg immunrendszerének megerősítése által a rákos megbetegedés könnyebben gyógyítható, megszüntethető lehet.

A rákos megbetegedések hátterében a legyengült immunrendszer áll, melynek következtében egyes sejtek módosulnak, a szervezetben rákos elváltozás jelenik meg. Más szóval a rák az immunrendszer megbetegedése. A rákos betegségek gyógyításában elengedhetetlen a szervezet természetes védőrendszerében fellépett rendellenességek és elváltozások megszüntetése.

 Az AHCC helyreállíthatja és stimulálhatja a betegek immunrendszerét, a szervezetnek segít megtámadni a rákos sejteket, aktivizálhatja az immunrendszert és regenerálhatja a legyengült immunrendszert.

A kemoterápia drasztikus kezelésnek tekinthető, különböző mellékhatásokkal jár, mint az erős hányinger, a gyakori hányás, hajhullás, étvágytalanság, csökkent májfunkció, ugyanakkor csökken a vérben megtalálható fehérvérsejtek és vörösvértestek száma.

Az AHCC szabályozhatja és redukálhatja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett segítheti a kemoterápia hatékonyságát. Javíthatja a betegek általános közérzetét, ezzel együtt életminőségét. Úgy véljük, hogy az AHCC nagyban hozzájárulhat a rákellenes kezelések hatékonyságához.

A megújult AHCC recept alapján 2018-tól a termék a Shiitake gomba-kivonat mellett C vitamint, B6 vitamint és folsavat is tartalmaz, így hatékonyabban veheti fel a versenyt az immunhiány okozta betegségekkel szemben.

ahcc gyógygombából

HATÁSOK

A fehérvérsejteket, a killer sejteket - limfocitákat, a test természetes védelmezőit tartják a rák terjedésének kulcsfontosságú meggátolójának. Egészséges emberek esetében a limfociták a rákos elváltozásokat még mikroszkopikus állapotukban elpusztítják, azelőtt, hogy azok felfedezhető méretűvé nőnének.

Az 1986 óta publikált 29 orvosi, kutatási tanulmány is alátámasztja, hogy az AHCC használata több százszorosára növeli a limfociták természetes rákos sejtekre kifejtett pusztító hatását.

A rákos megbetegedésben szenvedő embereken elv égzett számos klinikai kísérlet azt is igazolta, hogy az AHCC használatával a szervezetben további jótékony hatások mennek végbe: a makrofágok, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunválaszban és védelmet nyújtanak a fertőzésekkel szemben, valamint szabályozzák a szöveti gyulladás kialakulását, szintén új erőre kapnak és hatékonyabban támadják a rákos elváltozásokat mutató sejteket.

Az AHCC segíti a citokinek termelésének növekedését, ezáltal az immunrendszer kémiai hírvivői is nagyobb számban lesznek jelen a szervezetben. A citokin egy fehérjemolekula, amely - antigén hatására aktiválódva - a sejtek közötti információátadást és az immunreakciót szolgálja.

A megnövekedett számú citokin magába foglalja a(z):

  • interferonokat, amelyek közvetlenül gátolják a vírusok és egyéb paraziták szaporodását és növelik a limfociták, a killer sejtek aktivitását
  • tumor nekrózis faktort (TNF), fehérjék egy csoportját, amelyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában, az apoptózis (programozott sejthalál) által
  • interleukinokat az IL-2 és IL-12-öt, melyek gátolják a tumor növekedési faktor (TGF) termelődését, serkentik a killer sejtek, limfociták aktivitását és felgyorsítják a T sejtek szétágazódását és szaporodását

Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) természetes étrend-kiegészítő a Shiitake (Lentitula edodes) gombából kinyert kivonat mellett B6-vitamint, C-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá a folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, a B6-vitamin a normális vörösvérsejt-képződéshez, a C-vitamin pedig hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az AHCC ajánlott:

Hepatitis, Myeloma, Rhabdomyosarcoma, májrák, gyomorrák, vastagbélrák, emlőrák, pajzsmirigyrák, petefészekrák, hererák, prosztatarák, oropharynx, veserák, hasnyálmirigyrák, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapot, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.

Tovább a termékekhez>>

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.