Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

ELEKTROSZMOG ELLENI VÉDEKEZÉS

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK A BETEGSÉGEKET OKOZÓ KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN?

Az elektro-szmog (számítógépek, mobil telefonok, WIFI) káros hatásai ellen kerestem megoldást, amikor rábukkantam a sokak számára még ismeretlen, milliméteres terápiára.

TRIOMED VÁSÁRLÁS

Ez a technológia nem csak a teret harmonizálja, (irodák, szobák levegője, ionoszférája), hanem minden élő szervezetet a saját biojelével korrigál.

Az akár zsebben is hordozható Triomed készülékmára a kis háztartások, magánszemélyek részére is hozzáférhetővé vált és a legextrémebb helyzetekben is alkalmazható.

A Triomed készülékelső üzemmódja, a harmónia üzemmód megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz. Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban meghatározott alacsony frekvenciájú hordozóra ültetve segít visszaállítani az energiaszintet, visszaadja a sejtek genetikai emlékezetét.

Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (lelki és öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.

A készülékekkel egy gombnyomásra egészségesebb, harmonikusabb teret tudunk varázsolni egy 70 légköbméteres helyiségben, ami akár egy számítógépekkel és mobiltelefonokkal túlzsúfolt irodahelyiség is lehet.

A TRIOMED VITAL készüléket elég bekapcsolni napi 2 alkalommal, és elhelyezni a szobában, konyhában. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben is.

Kitűnő védelem a repülőgépeken és személy-gépkocsikban, vagy akárotthonában kialakult sugárzások ellen! Vigye magával bárhová!


MILLIMÉTERES HULLÁMOK A CIVILIZÁCIÓS BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSBEN ÉS AZÖNGYÓGYÍTÁSBAN

MILLIMÉTERES HULLÁMOK

A Triomed Egészségvédelmi Rendszer hazai szakértője Görei-Pap Ildikó, (diplomás pszichológus, Ökológia és életvitel biztonsága NTA – MANEB - Szentpétervár), segít nekünk az új technológia alkalmazásának megértésében.

MIT JELENT A MILLIMÉTERES TERÁPIA?

A milliméteres terápia az extrém magas frekvencia tartományú (30-300 GHz), alacsony intenzitású (kevesebb, mint 10mW/cm2) elektromágneses hullámok (1-10 mm) tartományának felel meg. A Triomed készülék hatása a szilícium-germánium alapú félvezető struktúrák sajátosságain alapszik. Oroszországban és a volt Szovjetunió tagállamaiban a milliméteres hullámokat a hatvanas évektől kutatják, közel félévszázada alkalmazzák az egészségügyben a gyógyászat legkülönbözőbb területein. Közel 300 klinikai vizsgálat igazolja hatékonyságát.

A Triomed készülékcsaládban alkalmazott BioTrEM high-technológia már innovatív módon valósítja meg a milliméteres hatást. Csak az élő szervezetekre jellemző milliméteres hullámokkal, alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással, valamint az infravörös tartomány bőrfelületen való alkalmazásával lehet felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat. A Triomed - készülékek, ideálisak az ökológiai stressz oldására (korrekció, méregtelenítés, regeneráció, sugárvédelem – amit már Csernobilban is alkalmaztak -, évtizedek alatt kipróbált hiteles módszerek és eredmények). A Triomed innovációért az Oroszországi Űrkutatási Föderáció Gagarin – díjjal tüntette ki a céget. Az egyetlen orvostechnikai eszköz Oroszországban, ami ezt a neves díjat megkapta.

MILLIMÉTERES HULLÁMOK

TÉRHARMONIZÁLÁS, KÁROS SUGÁRZÁSOK, ELEKTROSZMOG ELLEN

Az elektroszmog elkerülhetetlen? Az élet kialakulásában és az evolúció folyamatában a Földön a milliméteres hullámok is részt vettek. Sajnos, környezetünk és elektromágneses terünk megváltozásával ezek a háttérjelek, hullámok alig érnek le hozzánk. Napjainkban a térből érkező káros sugárzások (WIFI, műholdak, mobil telefonok stb.) behálózzák, még a természetvédelmi területeket is, nincs hova menekülnünk. Példának hozom fel, ha beugrunk egy tóba elkerülhetetlen, hogy vizesek legyünk. Ha a Földön tartózkodunk, ugyanígy elkerülhetetlenek a fent említett káros sugárzások hatása. Egyetlen megoldás van: az adaptáció. A Triomed egyik üzemmódja a környezeti káros sugárzások adaptációját szolgálja a téren át. Ősi kozmikus sugárzásokat generál mesterségesen, melyek részt vesznek az evolúcióban. Ezek a spektrumok bennünk is megtalálhatóak.

Mit okoz a hirtelen megváltozott élettér, a káros sugárzások?

WIFI

Szorongásokat, pánikrohamokat, álmatlanságot, fáradékonyságot, koncentráció és kreativitás hiányát, depressziót, allergiák sorát, hormonrendszeri problémákat, meddőséget, fiatalkori impotenciát, autoimmun betegségeket, gyermekkori asztmát, légúti panaszokat, ételallergiákat, emésztési problémákat, intoleranciákat, magas vérnyomást, cukorbetegséget - hogy az egyre gyakoribb és egyre fiatalabb korban előforduló rákról ne is beszéljünk. Ezen betegségek okát az ökológiai stressz számlájára írhatjuk.

A Triomed készülék első üzemmódja, a harmónia üzemmód megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz. Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban meghatározott alacsony frekvenciájú hordozóra ültetve segít visszaállítani az energiaszintet, visszaadja a sejtek genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (lelki és öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség.

A készülékekkel egy gombnyomásra egészségesebb, harmonikusabb teret tudunk varázsolni egy 70 légköbméteres helyiségben, ami akár egy számítógépekkel és mobiltelefonokkal túlzsúfolt irodahelyiség is lehet.

A készüléket elég bekapcsolni napi 2 alkalommal, és elhelyezni a szobában, konyhában. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben is.

telefon káros suárzás

REGENERÁLÁS, GYÓGYÍTÁS MILLIMÉTER TERÁPIÁVAL:

Többek között a Tomszki balneológiai és fizikoterápiai Tudományos Kutatóintézet a Szibériai állami orvosi egyetemmel együttesen egy sor olyan vizsgálatot végzett, amelyek a milliméteres sugárzásnak, a háttér rezonancia sugárzásnak a különféle megbetegedések kezelésére való alkalmazása hatékonyságának értékelésére irányultak.

Az alacsony intenzitású elektromágneses sugárzás hatása a biológiai objektumra lehetővé teszi alkalmazását az emberek és állatok számos megbetegedésének fizioterápiás kezelése, a biológiai objektumnak a negatív külső tényezőkkel szembeni ellenálló-képességének növelése és a környezeti feltételek változásához való adaptáció céljából.

Az emberi szervezet egy rendkívül összetett biokibernetikai rendszert képez, amely a sejtstruktúrák összességén alapul, ugyanakkor egy energia-információs váz tart egészben. Ebben a rendszerben a sejtjeink, a milliméteres tartományt használják a kommunikációra. A Triomed energia - információs fizikoterápiás készülékek a szervezet információs tartományával lépnek kölcsönhatásba és finom biojelekkel, minden pillanatban kommunikálva a szervezettel – szabadalmazott BioTrEM technológia segítségével -, sejt szinten „visszatanítják” a szervezetet a harmonikus működésre.

A HONVÉD KÓRHÁZBAN MÁR TERÁPIÁS CÉLLAL ALKALMAZZÁK A TRIOMED MWM KÉSZÜLÉKEKET

Idézetek a Honvéd Kórház, Korszerű lehetőségek a fizikoterápiában című előadásából (Hévíz 2016. 01. 29.):

Csak a milliméter hullámai képesek olyan akuszto- elektromos hullámokat létrehozni a sejtmembrán kettős rétegében, ami hatással van a sejtben végbemenő folyamatokra. A mm-es hullámok a más frekvenciájú rezgéseknél sokkal hamarabb nyelődnek el a sok nedvességet tartalmazó emberi bőrben.

A milliméteres terápia (MM-terápia) – milliméteres tartományú (1-10mm) extra magas frekvenciájú (30-300 GHz) és alacsony intenzitású elektromágneses sugárzással történő gyógyászati behatás.

Széles körben alkalmazható a különböző betegségek kiegészítő kezelésében: központi idegrendszer megbetegedései, perifériás idegrendszer megbetegedései, vegetatív idegrendszer megbetegedései, szív- és keringési rendszer betegségei,hörgők, tüdő és mellhártyák megbetegedéseigyomor- és béltraktus betegségei. Továbbá: máj- és epehólyag megbetegedései, hasnyálmirigy betegségei, vese-és húgyúti betegségek, nőgyógyászati betegségek, andrológiai betegségek,váz-és mozgásszervi betegségek, bőrbetegségek, endokrin szervek betegségei, fül-orr-gégészeti megbetegedések, szembetegségek, bármely lokalizációjú szindróma, sebek törések, égések esetén, allergiás megbetegedésekben.

TRIOMED STRESSZOLDÓ ÜZEMMÓD

Az MM- terápia gyógyászatban való alkalmazása: az MM- tartományú alacsony intenzitású elektromágneses sugárzás, kifejezett immunotróp hatással bír a limfoid szervek sejtjeire, amely a sejti és nem specifikus immunitás módosulásában nyilvánul meg, csökkenti a sejti immunreakció intenzitását a lassított típusú hiperérzékenység reakciójában, gyulladás gátló hatást fejt ki, amely a gyulladás gócpontjának, váladékképződésének és vérbőségének csökkenésében nyilvánul meg, csökkenti a perifériás vér neutrofil állományának fagocitózis aktivitását de nem befolyásolja az immunfüggő antigén humorális válaszát.

Az MM- sugárzás lokális hatása a hízósejtek degranulációját váltja ki. A T-szuppresszor limfociták számának növekedését, az immunszabályozási index növekedését tapasztalták. Helyreállítódik a perifériás vér mononukleárjainak lecsökkent immuninterferon szintézisének képessége.”

MIRE HASZNÁLHATÓ MÉG A MILLIMÉTERES TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK?

Víz és étel harmonizálásra: Az iparilag vegytisztított víz tulajdonképpen „halott” víz. Tele vegyszerekkel, miko-organizmusokkal, hormon és gyógyszer maradványokkal stb. A szervezet csak az élő vizet (pl. forrásvizet) ismeri fel, és fogadja be maradéktalanul. Emiatt vagyunk dehidratáltak akár napi 2-3 liter víz fogyasztása után is. A készülék által generált elektromágneses biológiai jelek átklaszterezik a víz molekuláit, rendezetté teszik és frekvenciájában változtatják meg azokat. A természet jeleit sugározzák rá. Ezt a vizet a szervezet felismeri, a sejt megnyílik előtte és nem pazarol energiát az átdolgozására.

Hatása: A szervezetben energia szabadul fel, amit az immunrendszer az idült problémái megoldására fordíthat. Az élelmiszereket, gyümölcsöket szintén kezelhetjük vele,barátságosabá tesszük az emésztőrendszer számára.

Megelőzésre és betegségek esetén kiváló lehetőség az öngondoskodásra:

a különböző kórokozók folyamatosan mutálódnak és szaporodnak. Ettől az intelligens technológiától a kórokozó nem tud elbújni a szervezetben, hiszen érzékelője mindenhová nyomon követi, „fotózza” és visszaadja azok hiteles jeleit.

Saját visszasugárzott jel terápia:

Az immunrendszer érzékeli a feladatot és megoldást keres. Történik mindez összhangban a szervezettel, visszaállítva a természetes egyensúlyt, erősítve a szervezet természetes védekező rendszerét. A megelőzéstől az akut problémák kezelésén és a krónikus betegségek kezelésén túl az életminőség javításáig alkalmazhatóak. Azon túlmenően, hogy sikeresen alkalmazhatjuk a legkülönbözőbb betegségek kiegészítő terápiájaként, még a betegségeket kiváltó környezeti hatásokat is tudjuk mérsékelni segítségükkel.
Kezelésük egyszerű, összesen egy gombbal irányíthatóak.

Nagyon fontos, hogy a Triomed technológiája minden esetben és mindig alkalmazható, nem alakul ki a hozzászokás veszélye.

Minden eszköz több, egymásra épülő, de külön külön is alkalmazható fitoterápiás megoldást tartalmaz, ami jelentősen növeli a hatékonyságot. Nem csak a szervezetet, de a megbetegítő életteret is változtatja.

A Triomed készülék további leírásait megtalálja és a készülék megvásárolható a biopatika webáruház honlapján: http://biopatikawebaruhaz.hu/

Ha a TRIOMED készülékcsaláddal kapcsolatos kérdése van írjon egy emailt: a biokapsz@gmail.com emailcímre.

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.