Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
20 gyógynövény, amely elpusztítja a rákos őssejteket!

20 gyógynövény, amely elpusztítja a rákos őssejteket!

Egy, a Rákellenes Kutatás c. szaklapban új tanulmány jelent meg „Természetes táplálékok, amelyek elősegítik a rákos őssejtek pusztulását” címen. Itt adjuk közzé más táplálékokkal és élelmiszerekkel együtt, amelyek könnyen felismerhetőek és beazonosíthatóak a mindennapok során.

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

RÁK ELLENES, TUMORGÁTLÓ ÉLELMISZEREK ÉS GYÓGYNÖVÉYEK

Tumorgátló

1.    Epigallokatekin-3-gallát (EGCG) – Zöldtea
2.    6-Gingerol – Gyömbér
3.    Béta-karotin – Répa, leveles zöldségek
4.    Baicalein – Kínai csucsóka
5.    Kurkumin – Kurkuma
6.    Delphinidin – Fekete áfonya, málna
7.    Flavonoidok (Genistein) – Szója, vörös lóhere, kávé
8.    Guggolsterone – Balzsamfa
9.    Isothiocianát – Keresztes virágú zöldségek
10.    Linalool – Menta
11.    Likopin – Grapefruit, paradicsom
12.    Perylill alkohol – Menta, cseresznye, levendula
13.    Piperin – Feketebors
14.    Placycodon saponin – Léggömbvirág
15.    Psoralidin - Psoralea corylifolia
16.    Quercetin – Kapribogyó, hagyma
17.    Rezveratrol – Szőlő, szilva, bogyófélék
18.    Silibinin – Máriatövis
19.    Urzolsav – Kakukkfű, bazsalikom, oregánó
20.    D3-vitamin – Hal, tojássárgája, marhahús, tőkehalmáj olaj

ÍME A RESERVE MAGALAPÚ ITAL: Minden darab gél 3-4 kg gyümölcsnek megfelelő hatóanyagot, és 75 miligram resveratrol-t tartalmaz, 200-szor erősebben hat a szervezetre, mint ha kapszulákban lenne.

RESWRVE GÉL ALAPÚ ITAL
A RESERVE a hatóanyagai: rezveratrol, acai-bogyó, gránátalma, áfonya, cseresznye, aloe vera, szőlőmag és zöld tea.
 

Miért olyan fontosak ezek a növényi összetevők, vegyületek?

Miért nem mutat jelentős javulási eredményt a rák túlélési esélyeivel kapcsolatban a hagyományos kemoterápia és sugárkezelés? Az elsődleges oka ennek az, hogy a rákos őssejtek ellenállóak ezekkel a beavatkozásokkal szemben. Valójában a kemoterápia (különösen a sugárkezelés) képes növelni a tumorban lévő ilyen típusú sejtek számát és ártalmasságát, míg ugyanakkor ismert mellékhatásként tovább gyengíti a beteg immunrendszerét.

Habár a rákos betegségekkel foglalkozó „iparág” nagyon ellenáll annak, hogy a tanulmányok eredményeit beépítse az alapvető kezelési módszerbe (amely eléggé etikátlan dolognak számít), egyre növekvő számban találkozhatunk olyan egészségügyi szakemberekkel, akik nem fordítanak hátat ezeknek az eredményeknek, és nagyon érdeklődőek azok iránt az alternatív (táplálék és/vagy növény alapú) megoldási módszerek iránt, amelyekkel megakadályozható és kezelhető a rák.

Az új tanulmány kiemeli a rákos őssejtek jelentőségét, méghozzá az alább található részletben:

„A rákos őssejt modell szerint a tumor növekedését egy kis mennyiségű különböző sejt indítja el, amely őssejt jelleggel bír, ezért rákos őssejteknek nevezzük őket (CSC). A rákos őssejtek megújulóak, és belső túlélő mechanizmussal rendelkeznek, amely hozzájárul a tumorok kemoterápiás gyógyszerekkel szembeni ellenálló képességéhez. A terápia során feltételezhető módon azért nem lehetséges elpusztítani a rákos őssejteket, mert a tumor képes kiújulni és képes az áttétek kialakulására is. Az újabb tanulmányok megpróbálták megérteni a rákos őssejtek különleges fenotípusos tulajdonságait a különböző tumortípusok kapcsán, valamint a tanulmányok megpróbálták meghatározni azokat a jelző idegpályákat is, amelyek a kiújulást segítik és ellenállnak a gyógyszer hatásainak.”

Jelenleg a rákkal foglalkozó „iparág” nem volt képes még olyan gyógyszer előállítására, amely a rákos őssejt populációt támadja meg a tumoron belül, állítja a tanulmány:

„Ha tényleg a rákos sejtek válaszadása a létfontosságú kritérium a rák kezelésének szempontjából, akkor még mindig nincs orvosi használatban olyan gyógyszer, amely különösen a rákos őssejteket támadná meg.”

Rendkívül fontos az, hogy a vegyület kiválassza és megcélozza a rákos sejteket (különösen a rákos őssejteket), míg az egészséges sejteket a szövetekben érintetlenül hagyja. Remélhetőleg a rákos őssejtek kutatása a jövőben a rákos kezelés fő részét fogja alkotni, feltételezve, hogy az elsődleges szempont az lesz, hogy a betegeknek tényleg csökkenjenek a fájdalmaik, és ne csak a pénzszerzés legyen a lényeg.

GYÓGYNÖVÉNYES, ÉS GYÜMÜLCS KIVONATOK (FLAVONOIDOK) TERMÉSZETES KIVONATOK VÁSÁRLÁSA ITT>>

Ez is érdekelheti:

Újdonságok:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.