Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
CALCIUM MAGNÉZIUM HATÁSA: csontritkulás, ízületi gyulladások, parkinson-kór ellen.

CALCIUM MAGNÉZIUM HATÁSA: csontritkulás, ízületi gyulladások, parkinson-kór ellen.

Cikkszám: 2889668

A kalcium és magnézium szervezetünk számára a két legfontosabb ásványi anyag. Magas fokú magnézium-, és B6-vitamin-tartalom, valamint felszívódás jellemzi. Nem tartalmaz kiegészítő-, kötő-, vagy egyéb anyagokat. Az izmok optimális működése, az ingerületvezetés, a csontok erőssége, a sejtek egészséges anyagcseréje e két anyag mennyiségétől és arányától függ. A szív ingerületvezetésében is központi szerepet töltenek be. Stressz esetén legelőször magnéziumot veszítünk, amit leginkább a szívünk szenvedhet meg. Nyugtató, lazító hatása van, a gondolkodási folyamatokra is jótékonyan hat.

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

SZAKCIKK KALCIUM MAGNÉZIUM FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS ALKALMAZÁSÁRÓL

(Ferenczi László: Egészségkönyv - leírása alapján):

SZERVES KALCIUM! - A KULCSSZÓ!

A SZERVES CALCIUM TARTALMÚ vitaminkészítményeket plant cell, azaz „növényi cella” technológiával, egy speciális, fermentációs eljárással hozzák létre.

Ennek köszönhetően organikus, 100 %-ban növényi sejt alapú, nagyon nagy hatékonyságú, és 97% felszívódású készítmények, szemben a hagyományos 25%-os felszívódású készítményekhez képest.

A kapszulában lévő kalcium közel 100%-ban hasznosul, és ráadásul húsz percen belül rendelkezésére áll a sejteknek. Benne a kalcium és magnézium aránya ideális 2:1.

A történelem előtti ember a jelenlegi kalciumfogyasztáshoz képest két-háromszoros mennyiséghez juthatott hozzá. A növényi részekből, magvakból, gyökerekből. Manapság a kalciumszükségletünk egyharmadát vesszük fel átlagosan.

CALCIUM MAGNÉZIUM VÁSÁRLÁS

 A Calcium ás Magnézium Hatásos lehet a következő esetekben:
- sejtek és a szövetek pH-értékének helyreállításánál
- megállítja az elsavasodást
- degeneratív betegségek
- szív- és érrendszeri betegségek
- csontritkulás
- ízületi gyulladások
- parkinson-kór
- sclerozis multiplex
- rák
- növeli a sejteken belüli oxigén mennyiségét
- csökkenti a szívizomzat feszülését
- enyhítheti a mellkasi fájdalmat
- magas vérnyomás kezelésében is használatos
- vérerek falának izomzatát ellazítja
- szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában
- lassíthatja a diabéteszes látóhártya károsodás kialakulását
- ellazítja a hörgők szöveteit
- segítségünkre lehet az allergia és az asztma kivédésében
- stresszoldó ásványi anyag, elősegíti a simaizmok ellazulását, ezzel csökkentheti a fejfájás és a migrén kialakulásának kockázatát

A Kalcium és a magnéziuma legjobb ellenszere a ma már népbetegségnek számító elsavasodásnak.
Az elsavasodás oka többek között a környezetszennyezés, a helytelen légzés és a táplálkozás. Savképző ételek-italok például: a túlzottan sok állati eredetű fehérje, a margarin, finomított olaj, fehér lisztből készült ételek, fehér cukrok, édességek, szénsavas alkohol, üdítők. (Egy pohár édes üdítő elfogyasztása után 32 pohár alkalikus vizet kellene inni, hogy savanyító hatását ellensúlyozzuk.)


Az elsavasodás következménye lehet többek között a csontritkulás:

Csontritkulás ellen szerves kalcium

A csontritkulás, hiszen csontjaink, fogaink kalciumraktárak és ahhoz, hogy a test fenn tudja tartani a vér egészséges ph-ját (ami 7.4), kénytelen kalciumot elvonni a lelőhelyekről.

Hazánkban csaknem egymillióan szenvednek csontritkulásban.
Oxigénhiány, hiszen ha a vér eltolódott a savas irányba, nem tudja befogadni és szállítani a sejtekhez az életadó oxigént Fontos azt is tudni, hogy a rákos sejtek az oxigén-szegény környezetben érzik jól magukat.

Felgyorsul az öregedés. Gyakoribbá válhatnak a fertőzéses megbetegedések. Ha ugyanis egy szervezet elpusztul a benne élő baktériumok, gombák, férgek, onnan tudják, hogy elkezdhetik a lebontást, hogy az elhalt test gyorsan savasodni kezd. Ha már életünkben elsavasodunk, mintegy élő halottakká teszünk magunkat, felkínálkozunk a mikroorganizmusoknak. Az előzőekből következik, hogy az elsavasodás következménye lehet egy másik népbetegség is a gombafertőzés (Candida).

Súlytöbblet. Ha szervezetünkben nincs elegendő ásványi anyag (amilyen a Korall Kalcium is), akkor vagyunk képesek kiválasztani a savakat és kénytelen a testünk különböző helyeke elraktározni (húgysav, oxalsav, foszforsav). A salakanyagokat zsírmolekulákkal veszi körbe a szervezet mintegy elkülönítve a testtől, hogy ne mérgezze azt. A kikristályosodott savak az ízületekbe is lerakódhatnak és alapjául szolgálhatnak ezen testterületek megbetegedésének. 

További tünetek még: vízgyülem a hasban és a lábakban szív- és keringési betegségek, szívritmus zavarok, szabálytalan légzés, idegfájdalmak, az érzékelés tompulása, gondolkodás lelassulása, nyomott kedély, depresszió, fej és végtagfájdalmak, orr és homloküreg panaszok, merevgörcsös izmok, emésztési zavarok, gyomorproblémák, narancsbőr és a különféle vitaminok, ásványi és nyomelemek felszívódása is zavart szenved.


"Az egészséges ember PH-ja 7.4-7.2 a betegé ez alatt van. Már saját tapasztalattal is rendelkezem. December óta rendszeresen fájt a derekam. Amióta szedem a Koráll Kalcium-t látványos változást tapasztaltam. Egy kedves idős barátnőm Etelka, arról számolt be, hogy fájdalmas ízületei, csontjai már 1 napi Koráll Kalcium szedés után érezhetően könnyebben elviselhető állapotba kerültek, és alvási problémái is rendeződtek. Hozzatok sok embertársatok életébe áldást ezzel a kivételes táplálék kiegészítővel!"

Fekete Zsuzsanna - természetgyógyász 

KALCIUM MAGNÉZIUM TARTALMÚ SZERVES NÖVÉNYI ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEKET VÁSÁROLNI ITT TUD>>


Oldalainkon olvasható zöld betűvel szedett szakcikkek nem konkrét termékek leírásai. A jogszabályok szerint: a táplálék kiegészítő termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.