Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Q-VITAL - Biocom + 100mg Q10
Q-VITAL - Biocom + 100mg Q10

Q-VITAL - Biocom + 100mg Q10

Kiszerelés: 60 db

Biocom Q-Vital kapszula: koenzim Q10 (100 mg), L-karnitin és NADH tartalmú kapszula D-ribózzal.

Beindíthaja a szív sejtjeinek energiatermelését, és biztosítja azokban az egészséges szívműködéshez szükséges energiaszintet.

11 790 Ft
(197 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Ajánlott adagolás: megelőzés céljából napi 2 kapszula, diagnosztizált betegség kezelésének kiegészítéséül napi 4 kapszula. Reggel és délben, kora délutáni órákig bevéve.
Szívgyógyszerek, vérnyomásszabályzók mellett is szedhető.

Összetevők: L- Carnitine, D-Ribose, CoQ10 - 100 mg, NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide)

A Q - VITAL BIOCOM -  CARDIO HEALT Lehetséges hatásai:

dr. Sinatra, az USA vezető kardiológusa által elvégzett kutatások eredményeként jött létre, összetevői között D-ribóz, koenzim Q10 és L-Carnitine található.

A Q10 koenzim az emberi szervezet által is termelt vitaminszerű vegyület, megtalálható többek között a szívizomban is. Termelődése a kor előrehaladtával csökken, így pótlásáról gondoskodni kell.

Szívünk a működéséhez szükséges energia 70%-t zsírokból nyeri, melyet szervezetünk csak L-karnitin segítségével képes a megfelelő módon elégetni és energiává átalakítani.

Ez az anyag megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, serkenti azok oxigénellátását, növeli az állóképességet, a szervezet vitalitását, javítja a mérgező anyagcsere-termékek kiválasztását és lerövidíti a regenerációt.

Szállítóanyagként is működik – a szabad zsírsavakat a mitokondriumokba szállítja, ahol ezek hasznosulhatnak. Az L-karnitin bevitelének fontossága testi és lelki megterhelés során nő!

•    Infarktus valószínűségének csökkentése, a betegség utókezelése,     a koleszterin- és trigliceridszint csökkentése
•    A szív erősítése, szívbetegségek megelőzése és gyógyítása, a vérkeringés és magas vérnyomás kedvező befolyásolása
•    Krónikus fáradtság javítása, a fáradt szervezet regenerálása, az egészséges energiaszint elérése
•    Cukorbetegség, izomgyengeség, izomsorvadás, Sclerosis Multiplex kezelése
•    A máj megfelelő működésének támogatása, zsír égetése, étvágy csökkentése
•    Az izomműködéshez szükséges energiatermelés optimalizálása, a sejtszintű energia megújulásának biztosítása

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.