Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
15 ötlet, hogy mire használd a grapefruitmag cseppeket?

15 ötlet, hogy mire használd a grapefruitmag cseppeket?

A grapefruitmag kivonatot a gyümölcs magjából nyerjük ki, őrléssel és sajtolással.
A magból nyert kivonat antibiotikum erős gomba- és vírusölő szer. Már nagyon kis mennyiségben is sikerrel alkalmazható több száz vírus-, gomba- és baktériumtörzs, valamint paraziták ellen, de a hasznos baktériumokat épségben hagyja, csak túladagolás okozhat bennük károkat. A grapefruitmag kivonat fertőzések kezelésében is hatásos.

VÁSÁRLÁS ITT>>

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

1 - fogkefe fertőtlenítés BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP-ekkel

A szánk, és ezáltal a fogkefénk is számos baktérium élő táptalaja. Gondoltál már arra, hogy ha a szánkban a roncsoló baktériumok valóságos tárháza lakozik, akkor mi lehet azon a fogkefén, amit nap-mint-nap használunk? A szánk fertőtlenítésén túl szükség van a fogkefénk rendszeres fertőtlenítésére is, mert erre a víz, amivel használat után leöblítjük a fogkefét, nem alkalmas. Mivel a grapefruitmag kivonat kiváló baktérium- és gombaölő hatású, célszerű a fogkefét is ezzel fertőtleníteni. Cseppents a fogmosó pohárba 10 csepp BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP grapefruitmag kivonatot, önts hozzá vizet, és ebben az oldatban fertőtlenítsd a fogkefédet legalább fél órán keresztül, hogy a következő fogmosáskor ne hordd vissza azokat a baktériumokat a szádba, amiktől minden fogmosás alkalmával igyekszel megszabadulni. Ismételd a műveletet minden fogmosáskor, de legalább hetente egyszer a komplett száj- és fogkefe-higiénia érdekében!

2 - gargalizálás

A rendszeres fogmosás részeként érdemes minden alkalommal fertőtlenítő fürdőben részesíteni a szádat és fogaidat. A fogmosáskor használt vízbe cseppents 10 csepp BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP grapefruitmag-kivonatot! Ha ezzel gargalizálsz, erős antiszeptikus hatású öblítő oldatot kapsz, ami nem csak a baktériumokat, csírákat szünteti meg, de ráadásként kellemes szájízt, friss leheletet biztosít a számodra.

3 - fogfájás

Ha már kész a baj, és fogfájástól szenvedsz, valószínűleg a bakteriális gyulladás áldozata vagy. Mielőtt fogorvoshoz rohannál, próbáld ki a következőt: egy csepp grapefruitmag-kivonattal átitatott fogpiszkálóheggyel ecseteld a fájó részt! Ez a megoldás nagyon hatékony tud lenni, de légy óvatos a hígítatlan grapefruitmag-kivonattal, mert kikezdheti az ínyed. Ha érzékeny a terület, próbáld ki a fent leírt gargalizálást, vagy a vattapamacsos ecsetelést (egy-két csepp a nedves fogkefére vagy vizes vattára, esetleg a fogselymedre)! A gargalizálást mindemellett kiegészítésként is alkalmazhatod, ha biztosra akarsz menni. Az ecsetelés és a gargalizálás megelőzésre is kiváló.

4 - szájfájás

Nem csak a fogaink, a szánk is rosszul reagál a fertőzésre. A grapefruitmag kivonatos szájöblítés hatékonyan alkalmazható a száj, a szájzug megbetegedéseinek megelőzésére, kezelésére is. Fekélyek, szájgyulladás, szájpenész, gombás megbetegedések esetén is hatékony megoldást jelent a Grape VitalTM grapefruitmag kivonat, sőt még a baktériumok okozta szájszag ellen is képes tenni.

5 - haj- és fejbőr-ápolás

A házi hajápolás hasznos eleme is lehet a grapefruitag kivonat. Általános használatra cseppents 50-70 csepp kivonatot a samponodhoz, és ezzel moss rendszeresen hajat! Meg fogod látni, milyen hasznosan reagál a haj és a fejbőr is a csírátlanításra. Csillogás, erő, egészség – a fejbőröd és hajad is megérdemli!

6 – korpa, psoriazis

Ha korpától, viszkető fejbőrtől, psoriazistól szenvedsz, alkalmazhatsz 10-20 csepp BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP kivonatot közvetlenül a fejbőrbe masszírozva, egy órán belül leöblítve, vagy féldeci vízbe cseppentett 15 csepp kivonat bedörzsölését, mindig hátrahajtott fejjel, hogy a kivonat szembe még véletlenül se kerüljön. A korpa és a viszketés is enyhülni fog.

7 - bőrápolás

BIOCOM GRAPEFRUIT CSEPP HATÁSA

BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP kivonat hatása bőrsérülések, horzsolások, égési sebek sürgősségi ellátásában bizonyítottan eredményes. Az antiszeptikus hatásnak köszönhetően a regeneráció, a sebgyógyulás felgyorsul, az elfertőződés, a nem kívánt gyulladások megelőzhetőek. Grapefruitmag kivonat spray hiányában ilyen célokra alkalmazzunk vízzel higított oldatot a sebkezelésben! Az allergiás reakciókat és a hisztamin-koncentrációt kiküszöbölhetjük a használatával. Rendszeres használata még pikkelysömör, övsömör, körömgomba, ekcéma vagy vírusos szemölcs esetén is előnyös lehet.

8 - köhögés, torokproblémák

Elég egy erősebb szél, egy vékonyabb kabát, vagy ha valaki ránk tüsszent a buszon… Máris kapar a torkunk. Ha nem csak öblögetsz a BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP kivonattal, de le is nyeled, még a torokfájás, torokgyulladás, köhögés esetén is enyhülést tapasztalhatsz. Segít a gyorsabb felgyógyulásban.

9 – rekedtség

BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP kivonat, glicerin tartalmának köszönhetően rugalmassá teszi hangszálaidat, ezáltal könnyebben visszakaphatod a hangot, ha berekedsz. Még a fürdőszobai szopránod (vagy baritonod) is sokkal élvezhetőbb lesz:).

10 - orr és melléküregek

Nem csak a szádat, az orrjárataidat is fertőtlenítheted grapefruitmag-oldattal (soha nem hígítatlan kivonattal). Ez általános orrjárat-tisztításra és nátha esetén is hasznos lehet. A gargalizálással egybekötve már teljeskörű a hatása.

11 – babaápolás

A babaruhákat, babaholmikat, és mindent, amit a kicsi a szájába vesz (lássuk be, elég széles a lehetőségek tárháza) érdemes grapefruitmag kivonatos fertőtlenítő fürdőben részesíteni. A vírusok, bacik, gombák jelentős részétől, és ezáltal a stressztől is megszabadulhatunk, ha bármi olyan közelít a kicsi szájához, amit előzőleg lekezeltünk a BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP grapefruitmag kivonattal.

12 – víztisztítás

A BIOCOM GRAPEFRIUT  grapefruitmag kivonat cseppjei elpusztítják az ivóvízben, a fürdővízben megtalálható kórokozókat, ezért érdemes magunknál tartani a kivonatot, hogy még akkor is tudjuk használni, ha ismeretlen helyen vagyunk kénytelenek csapvizet inni.

13 – takarítás

A fürdőszoba, a WC csésze, a mosdókagyló helyzete bakteriális szempontból elég egyértelmű, ezért itt előszeretettel használunk erős tisztító szereket. Ezeket kiválthatjuk természetes BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP  grapefruitmag kivonatos öblítéssel.

De belegondoltál már abba, hogy mi a helyzet a konyhapulttal, a késsel, a vágódeszkával? Itt már nem szívesen vetjük be a kemikáliákat. Egy természetes és biztonságos tisztító módszer azonban nem csak hatékony, de megnyugtató is. A BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP oldattal történő lemosást itt is nyugodt szívvel alkalmazhatod.

14 – mosás

A törölközőket, az ágyneműt rendszerint magas hőmérsékleten, fertőtlenítőkkel mossuk, és sokan ki is főzik, vagy kigőzölik ezeket. Lényegesen leegyszerűsíti a kérdést, ha a mosóvízbe grapefruitmag kivonatot cseppentesz, ezért használja több intézmény is ezt a módszert. És még a kényes anyagok sem mennek tönkre a magas hőmérsékletű mosás során.

15 - allergiásoknak

Ha allergiás vagy, akkor minden tisztítószer, fertőtlenítő címkéjét alaposan végig kell olvasnod, hogy tartalmaz-e allergén anyagot. A BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP elég, ha egyszer utánanézel: meggyőződhetsz róla, hogy semmilyen allergén összetevőt nem tartalmaznak. Innentől kezdve bátran használhatod a BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPP bármely formáját bármilyen fent említett célra.

Ha kétségeid vannak afelől, hogy a tisztítószered alkalmas-e a kényes felületek ápolására, ha szeretnéd szervezetedet kívül-belül mentesíteni a kórokozók hatásától, ha nem tudod, hogy milyen szert használhatsz teljesen biztonságosan a tisztításban, akkor ki kell próbálnod a BIOCOM GRAPEFRIUT CSEPPEKET. Kompromisszum és csalódás nélkül.

Biocom Grapefruit Cseppek  nagy dózisúgomba és vírusölő, fertőtlenítő, fül-, orr- és torokfertőzések, gyomor bélhurutra, a hasznos baktériumokért.

Magyar termék! Nem keserű!

Főként gombás fertőzések, bél- és gyomorbetegségek, megfázás, fogíny- és körömgyulladás, orr-, torok- és fülfertőzés, hüvelyfertőzés ellen hatékony.

100ml 

Megrendelem>


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.