Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
VITAMINOK, GYÓGYNÖVÉNYEK STRESSZ ÉS ALVÁSZAVAROK ELLEN

VITAMINOK, GYÓGYNÖVÉNYEK STRESSZ ÉS ALVÁSZAVAROK ELLEN

Panax ginseng gyökér kivonat, Rhodiolarosea kivonat, zselatin, B6-vitamin (piridoxin hidroklorid), színezék, tián-dioxid, D-vitamin.

A ginzenget már több, mint 2000 éve fogyasztják egész Ázsiában, hagyományosan erősítő szerként az állóképesség és az energia növelésétre.

VÁSÁRLÁS ITT>>

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

EZ6 Stressz és feszültség ellen

MERT EZ, HAT!

- stressz, feszültség oldás

- idegesség, nyugtalanság

- májvédő

- keringés, szív és érrendszer

- tanulóképesség, vizsgaláz

- depresszió ellen.

EZ 6 kapszula összetevők:

magnézium-karbonát, C-vitamin (Aszkorbinsav). Panax ginseng gyökér kivonat, Rhodiolarosea kivonat, zselatin, B6-vitamin (piridoxin hidroklorid), színezék, tián-dioxid, D-vitamin (kole-kalciferol

Nettó tömeg.51g (60 db x 850 mg)

Felhasználási javaslat:

1-2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.

Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

SZAKCIKK:

STRESSZ ELLEN TAKE IT EZ 6 

A stressznek lehetnek különböző kémiai, érzelmi, mentális, táplálkozási, testi, pszihológiai vagy traumás okai. Valójában elsősorban nem a stressz betegít meg bennünket, hanem a stresszhelyzetre adott reakcióink.
A stressz minden ember életének velejárója, ezért meg kell tanulnunk a stresszel együtt élni és jól kezelni a stresszhelyzeteket.

TAKE IT EZ 6 KAPSZULA HATÁSA NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐI ALAPJÁN:

EZ6 Stressz és feszültség ellen FLAVIN7

EZ 6 kapszula összetevői:
Rhodiole Rosea ("aranygyökér", vagy más néven "sarki gyökér")
Panax Ginseng
Magnézium
B6-vitamin
C-vitamin
D-vitamin

Rhodiole Rosea ("aranygyökér", vagy más néven "sarki gyökér")
A Rhodiola rosea a kelet-európai és az ázsiai népek által évezredek óta ismert, népgyógyászatban előszeretettel használt növény.
Tibetben már 1200 évvel korábbról is vannak írásos feljegyzések az "aranygyökér", vagy más néven "sarki gyökér" gyógyító hatásáról.
Alkalmazták rossz hangulat, krónikus fáradtság ellen, nagy magasságokban jelentkező helyi betegségek ellenszereként, mint serkentőszer, a munkateljesítmény javítására is.
A modern kor emberének azonban sokkal inkább a stressz okozta tünetek enyhítése, az általános roboráló, és antidepresszáns hatása keltette fel érdeklődését.

Panax Ginseng (ázsiai ginseng):
A ginzenget már több, mint 2000 éve fogyasztják egész Ázsiában, hagyományosan erősítő szerként az állóképesség és az energia növelésétre.
Manapság az egyik legnépszerűbb frissítő, tonizáló gyógynövény, világszerte használják a stressz hatásainak csökkentésére, a koncentráció és a tanulási képesség fokozására.

Magnézium:
A magnézium hozzájárul a csontok, a fogak egészséges állapotának megőrzéséhez, a normál izomfunkciók fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

B6-vitamin:
A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

C-vitamin:
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához intenzív testmozgás közben és után, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

D-vitamin:
A D-vitamin hozzájárul a csontok, a fogak egészséges állapotának megőrzéséhez, a normál izomfunkciók fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

- Rhodiola Rosea - Rossz hangulat, krónikus fáradtság ellen
- Panax Ginseng - Erősítő szerként az állóképesség és az energia növelésére.
- Magnézium hozzájárul az izomfunkció fenntartásához, csontok, fogak egészséges állapotának megőrzéséhez.
- C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához..
- B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.
- D-vitamin az egyik legalapvetőbb, legtöbb szervre ható építőeleme az emberi szervezetnek, amely hatással van nemcsak a csontok és az idegrendszer fejlődésére, de az immunrendszer működésére is.

ARANYGYÖKÉR - A HOSSZÚ ÉS EGÉSZSÉGES ÉLET TITKA - Rhodiola Rosea

A legtöbb tudományos kísérletet az 1960-as évek óta élsportolókkal, űrhajósokkal és nehéz fizikai munkát végzőkkel bonyolították le. Úgy találták, hogy ezeknek a vizsgálati csoportoknak a fizikai teljesítőképessége 18-25%-kal nőtt egy hónapos kúraszerű alkalmazás után, a stresszel és a betegségekkel szemben pedig sokkal ellenállóbbak lettek.

Az igazolt hatások a következők:
- Stressz- és depresszióellenes hatás (ezt szinte minden kísérlet kimutatta)
- A szorongás oldása, a hangulat javítása
- A szívizom funkcióinak erősítése, szívritmus-szabályozás, keringésjavítás
- Az immunrendszer erősítése, daganatellenes hatás (betegeknél a kemoterápia káros hatásainak enyhítése)
- Az állóképesség, a sportteljesítmény, valamint a mentális, szellemi funkciók fokozása
- A szexuális funkciók harmonizálása
- A vércukor-szabályozás normalizálása
- A máj védelme
- Erős antioxidáns védelem sejtszinten, a sejtek oxigénellátásának fokozása
- Az idős korral járó rendellenességek és betegségek megelőzés

A Rhodiola rosea öregedés ellen is hatásos.

Tudományos tényekre támaszkodva kijelenthetjük, hogy a Rhodiola rosea (aktív hatóanyagai révén) különleges gyógyhatással rendelkezik. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy mintadaptogésokkal hatékonyabb más adaptogéneknél, a Panax ginsenget, a szibériai ginsenget, a Shiandrát és az Araliát is beleértve. A Rhodiola rosea depresszióellenes hatásai bizonyítják
erőteljesen adaptogén tulajdonságait.

Forrás és további CIKKEK, VÁSÁRLÁS ITT>>

rhodolea hatása

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.