Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Triomed Egészség Medálok, beindítják az öngyógyítási folyamatokat.

Triomed Egészség Medálok, beindítják az öngyógyítási folyamatokat.

Mit értünk Egészség Medál alatt?

A tudomány mai állása lehetővé tette, hogy olyan tápegységet nem igénylő készülékeket - Medálokat - hozzanak létre, melynek alapját a bioparametrikus sugárzó (biológiailag érzékeny elem) alkotja. Ez egy milliméteres hullámokat generáló tranzisztoros generátor (nemzetközi patent száma EE 05541), mely vízhatlan burokba van helyezve. A tranzisztoros generátor alapját a szilícium-germániumból álló félvezető (kristály) alkotja, melyre a BioTrEM-technológia segítségével laboratóriumi körülmények közt jeleket (információkat – speciális spektrális mintát) visznek fel.

TRIOMED TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA ITT>>

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Triomed Vital és Compact családi készülékei egymással helyettesíthetőek, csak színben és a használati leírásukban különböznek egymástól. Jelenleg a 8 programos, Triomed Compact kapható áruházunkban!

Hogyan működik a TRIOMED Egészség Medál?

Minden anyag saját elektromágneses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem. A tudomány megállapította, hogy az elektromágneses rezgések milyen spektrális képet mutatnak a különböző szövetek, szervek, a fiziológiai folyamatok során akkor, amikor az emberi szervezet harmonikusan működik. Diszharmonikus működés esetén támogatva a milliméteres tartományban a normálisan működő sejteket és szöveteket képesek vagyunk beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

A BioTrEM-technológiának köszönhetően lehetségessé vált létrehozni a speciális kristályon egy adott természetű spektrális mintát. Amikor tetszőleges energiakvantumok - akár hő - érintkezik a kristály felületével, a generátor a rajta rögzített spektrális minta extrém gyenge jeleit bocsájtja ki. Eközben a medál elektromágneses sugárzása kölcsönhatásba kerül az élő szervezettel.

A speciálisan összeállított spektrális mintának köszönhetően minden Egészség Medál általános harmonizáló hatással bír az alap fiziológiai állapotok és folyamatok szintjén. A sejtek szabályozó információs rendszerére hatva elősegíti a szervek, szövetek funkcionális szerepének betöltését. Ebből kifolyólag az egészség medálok alkalmazhatóak úgy az általános egészségmegőrzés, mint a meghatározott szervek és szövetek regenerációjának aktiválása céljából.

Az Egészség Medálok vízbe helyezhetők, vízhatlanok. Minden Medál speciális spektrum - fotometrikus - vizsgálaton esik át forgalomba hozatala előtt, ami biztosítja a jelek minőségét és identikusságát. A Medálok +4 és +50 fok között, korlátlan élettartammal alkalmazhatók! Figyelem! Az eszköz használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, ugyanakkor minden esetben alkalmazható kiegészítő terápiaként.

Fontos figyelmeztetés!

A váz– és izomrendszer megbetegedései esetén (állandó ízületi és/vagy gerincfájdalom, mozgás következtében jelentkező fájdalmas érzés, ízületi gyulladás, mozgáskorlátozás, stb.) forduljon orvoshoz! Az orvos által javasolt kezelés mellett a hatékonyság növelése érdekében alkalmazhatja az Osteosil - Csonterő Medált!

TOVÁBBI TRIOMED MEDÁLOK:

Triomed Medálok
Jelenlegi TRIOMED Egészség Medálok:
 1. OSTEOSIL - csonterő Egészség Medál
 2. FLORA Egészség Medál
 3. DELFIN Egészség Medál - delfinterápia elektronikus változata
 4. EKUPLES Egészség Medál - gombátlanító
 5. NEFRON Egészség Medál
 6. ALFA Egészség Medál
 7. AQUA Egészség Medál, vízstrukturáló medál
 8. SOLO Egészség Medál
 9. 9. HappyDOG - Fizioterápiás immunerősítő
 10. EROS - Medál férfiaknak
 11. VÉNUSZ - Medál nőknek
 12. BREATH - Szellő Egészség Medál
 13. Siker-Egészség Medál
 14. Vita-Egészség Medál
 15. Omega - Egészség Medál
 16. Hemo - Egészség Medál
 17. Detox - Egészség Medál
 18. Antivir - Egészség Medál

Besorolásuk és funkciójuk szerint 5 csoportba tudjuk osztani a Medálokat:

 • víz aktiválása (Aqua)
 • érzelmi – pszichés állapot harmonizálása (Delfin, Alfa, Eros – Vénusz)
 • a szervezet működésének harmonizálása, a gyógyulást akadályozó blokkok oldása (Osteosil – Csonterő, Vita, Nefron, Omega, Hemo, Ecuples, Flóra, Detox)
 • lélek-szellem szinten előforduló blokkok oldása (Delfin, Erosz, Vénusz, Siker, Menedzser kártya).
 • sikerorientáltság és kognitív képességek fejlesztése (Siker, Menedzser kártya)

Hogyan használja a TRIOMED MEDÁLOKAT?

A felsorolt alkalmazási módszerek tapasztalati úton jöttek létre hosszú évek alkalmazása során.

I. Vannak egyszerű módszerek, melyek kényelmesek ugyan, de nem annyira hatékonyak. Ezek közé tartozik a legegyszerűbb, mikor a kiválasztott Medált kizárólag csak a nyakunkban hordjuk napi pár órán át.

II. Mindenkinek ajánlott, szinte minden Medál esetében az aktivált víz, úgynevezett információs víz. Kivételt képez a Siker Medál és a Menedzser Kártya. Az aktiválás – a jel átvitele, átsugárzása a Medálról a vízre – nagyon egyszerű folyamat, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a vízhatlan Medált belelógatjuk pár percre a pohár vizünkbe, majd elfogyasztjuk. Napi több pohár aktivált vizet is elfogyaszthatunk, más-más Medállal feltöltve.

III. Helyezzük a Medált a keringésre: hajlatok, nagy nyirokerek és vérerek zónája, biológiailag aktív zónák (akupunktúrás pontok, reflexzónák, de akár a fájdalom vagy a diszharmonikus érzet vetületére) 10-15 percre napi 4-5 alkalommal. A kúra hossza 10-12 nap akut esetben, 3 hónap krónikus esetben.

IV. Tegyük bele a kádba, míg folyik a víz és hagyjuk benne, míg meg nem fürödtünk. A fürdés ideje a tiszta vízben (legfeljebb sót tegyünk bele) 15-20 perc, csak ezek után alkalmazzunk sampont vagy szappant.

V. Többen számoltak be arról, hogy a Medált éjszakára a párna alá teszi, minek következtében nyugodt, mély alvásban és tartalmas, ötletektől és kreatív gondolatoktól hemzsegő ébredésben lehet része. Ez főleg a Delfin és Alfa Medálokra vonatkozik, valamint a Siker és a Menedzser Kártya az, amivel ki lehet próbálni. Természetesen bármelyik Medál a párna alá tehető éjszakára.

A felsorolt módszerek összevonhatóak, kombinálhatóak.

NÉZZE MEG A TÖBBI TRIOMED MEDÁLUNKAT IDE KLIKKELVE>>

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.