Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Fruitcafé CLASSIC, gyümölcskévé 60 főzet
Fruitcafé CLASSIC, gyümölcskévé 60 főzet
Fruitcafé CLASSIC, gyümölcskévé 60 főzet

Fruitcafé CLASSIC, gyümölcskévé 60 főzet

Cikkszám: 207882F
Kiszerelés: 750 gr

300 gr + 450 gr

A gyümölcskávé nem tea, de nem is egyszerű kávé. Különleges gyümölcsmag-presszó.

Napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból.

Élénkítő hatás a gyümölcsökből koffein nélkül.

Gyerekek, betegek és sportolók részére.

Nem szükséges édesíteni.

13 900 Ft
(19 Ft / gr)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Hogyan készíthető el?
A gyakorlat szerint a kotyogóba vagy presszófőzőbe vizet töltünk. A szűrőtartóba először a gyümölcsmagvakat helyezzük, majd ráöntjük a héjakat (részletesen minden a dobozon). Ezt követően lefőzzük. Kívánt ízesítéssel fogyasztható: cukor, tej, tejszínhab.

 
2. Elkészítési javaslat: Öntse a 2. (kettes) doboz tartalmát a szűrő aljára, ezt követően az 1. (egyes) doboz annak a tetejére.
A presszó és a hagyományos kávéfőzőben a szűrőt négy adagosra töltse meg, illetve a kisebb, kétszemélyes szűrő esetén két adagosra töltse meg.
A főzet elkészítéséhez magas hőmérsékletre és nagy nyomásra van szükség, ezért presszógépet vagy hagyományos kávéfőzőn főzze le.

Összetevők:

Liofilizált és szárított vörös szőlő magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai. A csomag 1000g magot és 700g őrleményt tartalmaz.

Energiatartalom, tápérték lefőzött adagonként 2,94 kJ (0,72 kCal). Össz polifenol/flavonoid: 100-200 mg. Szénhidrát: 0,15g, zsír: 0,2 g, fehérje: 0 g.

A csomag 1000g magot és 700g őrleményt tartalmaz.

A FruitCafé valóban páratlan az egész világon, 8 ok amiért első pillantásra beleszerethet, és amiért.

1. A gyümölcskávé nem tea, de nem is egyszerű kávé. Különleges gyümölcsmag-presszó.
Hagyományos kávéfőzővel és forró vízzel elkészítve olyan főzetet kapunk, amely a gyümölcsökből más módon eddig nem hasznosított hatóanyagokat is tartalmaz. Az eredmény: egy mélybíbor színű varázslatos ízű, serkentő hatású, frissítő főzet.

2. Napon szárított gyümölcshéjakból és magvakból.
A gyümölcsök héjai és magvai a napon szárítva tartósítószer nélkül tökéletesen megőrzik az értékes egészségvédő és a szervezet számára fontos anyagokat.
Így ezzel a szokással biztosan mindennap fogyaszt friss gyümölcsöt, illetve a napi szükséges vitaminbevitel is biztosítva van.
A FruitCaféban található szőlőmag öregedésgátló és bőrfeszesító hatása miatt a kozmetikaipar egyik legkeresettebb alapanyaga.

3.Élénkítő hatás a gyümölcsökből koffein nélkül.
Az utánozhatatlan FruitCafét nyugodtan hívhatjuk "az agy vitaminjának". A benne található szőlőmag kivonat és fruktóz a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva többszörös hatékonysággal segíti és fokozza az agyműködést. A leggyorsabbfelszívódással (2-4 perc) szállítja a gyümölcsök vitaminjait, antioxidánsait, szervezet különböző részeire. Valódi élénkítő, frissítő és erősítő a szervezetünkre, káros mellékhatások nélkül. A fokozott szellemi igénybevételnek a FruitCafé valóban eleget tesz.


4.Gyerekek, betegek és sportolók részére.
A FruitCafé összetételének köszönhetően a szív-, érrendszeri megbetegedésekben, magas vérnyomásban szenvedőknek kifejezetten ajánlható. Mivel koffeint nem tartalmaz, terhes nők és gyermekek számára is ajánlható. A frissítő egészséges élményről így senkinek sem kell lemondania.

5.Nem szükséges édesíteni.
Természetes fruktózt tartalmaz, amely akár cukorbetegek számára is fogyaszthatóvá teszi anélkül, hogy kellemetlen, keserű ízt kellene elviselniük.


6.Tartósítószer mentes. Csak tiszta forrásból.
A FruitCafé steljes egészében természetes alapanyagokból készül. Sem tartósítószert, sem aromaanyagot nem tartalmaz.

7.Bármely napszakban fogyasztható.
A FruitCafé a keringésre gyakorolt kedvező hatása mellett egyáltalán nem terheli meg a szervezetet, ezért akár lefekvés előtt is elfogyaszthatjuk. Mennyiségi korlát nincs.

9.Magyar termék.
Új hazai világszabadalom.

Tartsa meg a főzőjét, csészéjét, és tegyen bele FruitCafét, amit nem pörköltünk és nem égettünk, hanem megőriztünk Önnek, ahogy termett.

A Fruit Cafét nyugodtan hívhatjuk "az agy vitaminjának".
A benne található szőlőmag kivonat a vér-agy gáton szinte azonnal átjutva többszörös hatékonysággal segíti és fokozza az agyműködést.
A leggyorsabb felszívódással (2-4 perc) szállítja a gyümölcsök vitaminjait, antioxidánsait, szervezet különböző részeire.
Valódi élénkítő, frissítő és erősítő a szervezetünkre, káros mellékhatások nélkül.
A fokozott szellemi igénybevételnek a FruitCafe valóban eleget tesz.

Ez is érdekelheti:

Újdonságok:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.