Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Olimpiq SXC 200% Jubileum DR kapszula (2X60db)

Olimpiq SXC 200% Jubileum DR kapszula (2X60db)

Kiszerelés: 120 db

Az SXC elősegíti a csontvelőben az őssejtek képződését és mobilizálását, ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára. Ez a komponens felelős azért, hogy az őssejtszám a vérkeringésben megemelkedjen. Össejtszám növelésére, legyengült szervezet védekező- és regenerációs képességének javítására, teljesítményének növelésére.

30 850 Ft
(257 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

100%-al több őssejt elfogyasztása után egy órán belül!


2 komponens:

"A"  kapszula - 77-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens + Astragalus .
"B"  kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC)+ NADH.
Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. Regeneráljuk és fiatalítsuk szerveinket őssejtek segítségével!

Javasolt felhasználás:

Napi 1 db A kapszula, napi 1 db B kapszula szájon át, valamint igény szerint napi 2-3x1 kapszula is fogyasztható.

A két fő alkotórész fogyasztási sorrendje:

Először az Olimpiq SXC A jelű- étrendkiegészítő kapszulát, majd 30-60 percet követően az Olimpiq SXC B jelű étrendkiegészítő kapszulát fogyassza el.

Hatóanyag napi 1 kapszulában:

 • Kendermag: 121,8mg
 • Ganoderma Lucidum: 50mg
 • L-karnitin: 70mg
 • L-arginin: 3,2mg
 • KoenzimQ10: 5mg
 • NADH: 10mg
 • Astragalus gyökér kiv.: 200 mg
 • Flavin77 bioflavonoidok: 283mg

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

A termékek OÉTI notifikációs száma:
8408/2011, 8409/2011

MI AZ ŐSSEJT?

Az őssejt olyan sejt, amely bármilyen más funkciójú sejtté képes átalakulni. Más néven „mindenre képes” sejteknek is nevezzük őket. A fogantatás után az embrió még ilyen differenciálatlan sejtekből áll.

A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek specializálódnak, kialakulnak belőlük például az ideg-, izom-, csont-,bőrsejtek, stb. Marad azonban kis számban pár át nem alakult, még „mindenre képes” sejt.

A felnőtt és embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, azonban a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni.

Az őssejt képes bármilyen más sejtté átalakulni, így következik be a különböző szervek, szövetek regenerálódása.Olimpiq SXC Jubileum 200% webáruház

Olimpiq SXC Jubileum 200% DR A összetétel:

"A" kapszula: 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek (lásd a doboz oldalán), Radix Astragali, Astragalus membranaceus (Fisch). Bunkge Astragalus Linn gyökér kivonat, kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi).

Gyümölcsök: Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok: Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, kökényvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.

Magvak: Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek: Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.

Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Hatóanyag napi 1 kapszulában:

Astragalus gyökér 200 mg

- ebből Astragalosidok 1 mg

Olimpiq SXC Jubileum 200% DR B összetétel:

 

"B" kapszula: Kendermag szárított őrlemény, L-karnitin, Ganoderma Lucidom szárított őrleménye, kukorica bajusz szárított őrleménye, kukorica bajusz szárított őrleménye, koenzim Q10, spirulina alga por, klorofill, lícium gyümölcs szárított őrelmény, fucoidan szárított őrlemény (barna alga kivonat) NADH, L-arginin, kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi).

Olimpiq SXC Jubileum 200% DR hatása, hatóanyagai szerint:

SXC: Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálását. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabban és alaposabban szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

Őssejt: Az őssejt korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejt, amely a szimmetrikus osztódás révén önmagához hasonló sejteket képez, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoz. Az őssejtek legfontosabb tulajdonsága, hogy bármilyen szöveti sejtté képesek átalakulni, akár általános regeneráló-sejteknek is hívhatnánk őket.

Kétféle őssejtet különböztetünk meg, embrionális és felnőtt őssejtet. Az embrionális őssejtek a megtermékenyítést követő 14 napig tartó sejtosztódás során keletkező hólyagcsírából származtathatóak. A felnőtt őssejtek a szöveteinkben találhatóak, továbbá a csontvelőkben keletkeznek, raktározódnak.

Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és őssejteket küld a sérült területre. Ezt nevezzük a szervezet általános regenerációs mechanizmusának.

Ez a folyamat a következőképp modellezhető:

 • Az őssejt kilép a csontvelőből.
 • Bekerül a véráramba.
 • Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez.
 • Amikor a célterületre érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.

A keringő őssejtszám fizikai aktivitása, egyes élelmiszerek elfogyasztásával is emelhető. Ennek egyszerű és kényelmes módja az Olimpiq SXC készítmény fogyasztása, amelyet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen fejlesztettek ki és akár 200%-kal képes emelni a kutatások alapján, a perifériás vér őssejtszintjét.

Hatásmechanizmusát tekintve, fogyasztás után a csontvelői őssejttermelő és raktározó szöveteket inspirálja arra, hogy több felnőtt multipotens őssejtet engedjen a vérkeringésbe. Ezáltal a többlet őssejtek képesek regenerálni az elhasználódott sejtjeinket.

Fogyasztás után két órával már 175%-os növekedés mutatható ki vérmintából.

NADH (Koenzim-1 / Q1): A sejtek "üzemanyagának" nevezett ATP szintetizálásában játszik kulcsszerepet, úgy hogy a NADH metabolizmusa során három ATP molekula keletkezik. AZ ATP mennyisége adja az erőt az összes emberi sejtünknek! A fizikai erőnk, a gondolkodásunk, az emésztésünk, a külvilág érzékelése, egyszóval minden, ami vagyunk azt biológiai értelemben a sejtjeinkben termelődő ATP molekuláknak köszönhetjük. NADH TANULMÁNY LETÖLTHETŐ ITT>>

A NADH a nikolinamid-adenin- dinukleolid megnevezéssel jelölt biológiai anyag rövidítése.

A H betű a hidrogént jelenti. Ezt a vegyületet a Koenzim-1 (Q1) néven is ismerik. A NADH a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns. A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is.

A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Minél több NADH áll a sejtek rendelkezésére, annál több energiát tudnak termelni.

Az emberi szervezetben több mint 1000 anyagcsere-reakciót szabályoz a NADH. Ha hiány van a NADH-ból, akkor testi vagy a szellemi fáradtság érezhetővé válik. Testünk valamennyi élő sejtje energiát igényel ahhoz, hogy feladatát el tudja látni. Az zmoknak ahhoz kell energia, hogy mozogni tudjanak. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli. A szívnek az energia a pumpálási-szivattyúzási feladatok ellátásához kell. A tüdő nem képes energia nélkül lélegezni. Az energiatermelésre való képesség az előfeltétele annak, hogy egy sejt egyáltalán létezni tudjon.

Energia nélkül minden sejt elpusztul.

Astragalus: A kromoszómák stabilitásáért (egyben a sejtek élettartamáért) felelős a Telomer-régiók védelmét biztosítja a természetes (Astragalus membranaceus) telomeráz aktivitás növelésével.

Eredményeként a testünk által szabályozott sejtosztódások száma növelhető, ami az öregedés lassulását vonhatja maga után.

 • A hagyományos kínai orvoslásban több mint kétezer éve alkalmazott gyógynövény.
 • Immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik.
 • Antioxidáns hatású.
 • Aktiválja a telomeráz enzimet.

Telomer: A telomer a kromoszómát alkotó DNS végén lévő többszörösen ismétlődő részekből álló szakasz. Minden sejtosztódáskor, amikor létrejön a kromoszóma másolata, a telomer egy része nem másolódik le, így a telomerek minden egyes osztódásnál rövidebbek lesznek.

Amikor a telomer hossza kritikus méretűre csökken, a sejt elpusztul. Ebből következik, hogy minél hosszabb a telomer, a sejt annál több osztódásra képes, illetve minél rövidebb a telomer, a sejt annál kevesebb osztódásra képes.

Telomeráz: A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidített telomer szakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban.

Flavonoidok: Védik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre.

Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!

SZAKCIKK:

A keringő őssejtek száma növelhető!

ŐSSEJTEK OLIMPIQ SXC

A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják (Astragalus membranaceus).
A készítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír.
A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációs kapacitásuk. "Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin."

Szükségem lehet NADH-ra?

Ha rendelkezésére állna egy olyan – természetes – anyag, ami minden egyes sejtben előfordul, bevennéd-e, hogy fokozza energiaszinted?

Ha bevehetnél egy olyan természetes anyagot, ami
erősíti az immunrendszert és megvédi a tested sejtjeit a károsodásoktól, megtenné-e?
Ha kapnál egy olyan természetes anyagot, ami erősítené felfogóképességed és javítaná emlékezőképességed, bevennéd-e?

A legtöbb ember ezekre a kérdésekre azt válaszolná, hogy: „Természetesen.”

Miért fontos az NADH?

Az NADH hatása számos okra vezethető vissza. Először is, ez az anyag jelenti a sejtek energiatermelésének hajtóerejét.

Másodsorban – nagyon fontos, ha nem a legfontosabbantioxidáns, ami megvédi testünket a szabad gyököktől és az öregedési folyamat pusztításától.

Védi a májat az alkohol kiváltotta károsodások ellen.

OLIMPIQ SXC SL őssejt fokozó vásárlás
Az NADH segíti az immunrendszert.


• A baktérium behatoláskor a jelző molekulák aktiválják az immunrendszer sejtjeit Ezek a jelző molekulák a citokinek

• A citokinek a különböző fehérvérsejtek közötti kommunikációt bonyolítják.
• A legfontosabb citokininek az Interleukinok.
• A NAHD szerepe ebben a folyamatban az, hogy ösztönzi az Interleukin IL-6 termelését, amely ennek hatására 18 ezerszeresre növekedhet. Az NAHD-nak tehát van egy moduláló hatása a fehérvérsejtekre, amelyek a mi immunrendszerünknek a kulcs komponensei
•Forrás: Nadlinger K, Birkmayer J, Gebauer F , Kunze R.:
Influence of reduced Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NADH)
on the production of Interleukin-6 by peripheral human blood leucocytes Neuroimmunomodulation , ( 2002) 9: 203 –
208


Közvetlen összefüggés van a makrofágok és az immunrendszer között. Amikor ugyanis baktérium/vírus lép be a szervezetbe, a sejtek oxigén felhasználása jelentősen megnő. Az oxigén szuperoxiddá alakul, amely megsemmisíti a baktériumokat és a vírusokat.
Ezen folyamat alatt nagy mennyiségű NADH-t használnak fel a sejtek.

Minél több NADH áll rendelkezésre, annál jobb az immunrendszer teljesítménye

A testen kívüli szívsejtekkel végzett kísérletek
eredménye szerint, ha a sejteket NADH-val
inkubálták, akkor a szívsejtek több energiával
rendelkeztek és nemcsak jobban funkcionáltak, de
hosszabb ideig éltek.


•Ez egy új és szenzációs felfedezés volt, mivel bizonyítható, hogy az NADH-val a szív és más szervek védelme megnő. Ha a sejt tovább él, úgy a szerv is tovább működik Más szóval az NADH anti-ageing hatású.

A zsírból kapott őssejtekkel csontot is helyre lehet állítani.

Olimpiq SXC Jubileum 200% webáruház

A kalifor­niai Stanford Egyetemen őssejteket injektáltak egerekbe mikroszkopikus rögzítéssel kombinálva.
    

A módszerrel sikerült a koponyatörések gyógyítása az önjavításhoz túl hosszú törések esetén is.

Zsírsejtekkel beoltott, biotechnikával kapott porc képes rendbe hozni vagy helyettesíteni a kor vagy betegség miatt tönkrement ízületeket.
  

A megoldás kevés zsír eltávolítása, a sejtek izolálása, majd termesztésük háromdimenziós állványzaton. A személyre szabott protézis helyettesíteni képes a hiányzó porcot vagy az egész ízületet.
  

Eddig állatokon próbálták ki a módszert, és még sok munkára van szükség a humán bevezetéshez. Egy nap teljes csípő- és térdprotézisek is előállíthatók lesznek.

Ez is érdekelheti:

Újdonságok:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.