Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

FILOZÓFIÁNK

Célunk a holisztikus gyógyászat bemutatása, valamint olyan házi módszerek, ősi gyógymódok ismertetése, melyek a természetes növényi alapú táplálkozáshoz, jól bevált házi gyógymódokhoz vezetnek vissza.

HOLISZIKA:

A holosz görög szó, jelentése teljesség.

A holisztikus gyógyászat célja a test, a lélek, az ember és a környezet közötti harmónia megteremtése - kapcsolat az orvostudomány és a természetgyógyászat között.

A holisztikus gyógyászat az embert testi-lelki és szellemi síkon, tehát teljes egészében vizsgálja. Természetesen a holisztikus gyógyításba beletartozik a keleti gyógyászat a népgyógyászat minden formája és a természetgyógyászat összes tudománya, mely a test, a szellem és a lélek vizsgálatával foglalkozik. Ide értve a gyógynövények, vagy szuper táplálékok, táplálékkiegészítők ésszerű használatát. Ezek bemutatása vállalkozásunk célja.

A kezdetekben gyógyító növényekkel, bogyókkal, sámán rituálékkal gyógyítottak.

Napjainkban pedig megjelentek a növényi alapú szuper táplálélok, koncentrált bio gyümölcs italok és poralapú gyógyhatású növényi őrlemények.

Ide tartoznak a már kvantum technológiával működő bio rezonanciás készülékek, lézeres terápiás eszközök, WIFI és egyéb híradástechnikai eszközök káros sugárzását közömbösítő készülékek. 

Fentiek mind az XXI. százademberének egészségét segítenek karban tartani, hogy minél kevesebb gyógyszerre - szintetikus kémiai anyagra - szoruljanak rá azok akik már betegek, vagy akik szeretnék megőrizni egészségüket.

Mottónk,
Hippokratesz népszerű kijelentése:

Az ételed legyen az orvosságod!

hippokratesz

________________________________________________________________________________________________________

Hippokratész megfigyelte, hogy „akik alkatilag igen kövérek, hajlamosabbak korábban meghalni, mint a soványak”. Arra is rájött, hogy aki főleg friss, növényi alapú étrenden él, ritkábban betegszik meg, ezért kezeléseinek legfontosabb eleme általában a beteg étrendjének megváltoztatása volt.

Fűben, fában, ételedben keresd a gyógyszert!

Mivel ételeink tartósítószerektől hemzsegnek, a zöldségpiacon vegyszererezett termékeket kínálnak, így érdemesebb a tiszta forrásokból származó táplálék kiegészítők piacán kötülnézni.

A FLAVONOIDOK, és a természetes ásványi anyagok vették át az étrendünkból hiányzó pitaminok pótlásának szerepét.

________________________________________________________________________________________________________
FŰBEN - FÁBAN MAGAZINUNKBAN tehát igyekszünk bemutatni olyan úgynevezett szuperélelmiszerek összetevőit, táplálék kiegészítők növényi hatóanyagainak leírásait, melyeknek bemutatása nem jelenhet meg a táplálék kiegészítő termékek, és a szuper élelmiszerek ismertetőiben mert a "GYÓGYSZER MAFFIA" üzleti érdekeit sérti.
Emiatt olyan szabályokat hozatnak a multi-gyógyszer cégek tulajdonosai az országok vezetőivel, melyekben megtiltják, hogy a termékek ismertetői tartalmazzák a VALÓDI hatásukat.
Nagy szükség van tehát olyan bio termékek hatóanyagait bemutató magazinokra, melyek leközlik azokat a szakcikkeket, melyek a táplálék kiegészítőkben kapszulázva, vagy szuperélelmiszerekben (Pl. bio zöldségés gyümölcsporok, koncentrátumok) por vagy folyadák alakban megtalálhatóak.

Az egészségügyi maffia, tulajdonképpen megtiltotta, hogy akár csak annyit állítson egy zöldséges az almáról, hogy az alma jót tesz a fogaknak.  A TERMÉK NEM GYÓGYHATÁSÚ! feliratokat egyre több helyen láthatjuk táplálék kiegészítőket, szuper táplálékokat, gyógynövényeket, márgnesterápiás eszközöket, lézeres orvostechniai és wellness eszközöket értékesítő honlapokon.

Aki árulja, nem állíthajtja még az almáról sem, hogy jót tesz az egészségnek, mert az a vásárló félrevezetése a szakhatóságok szerint! A magazinok azonban nem árulják, tehát nem kereskedelmi célból közlik le a szakcikkeiket. Nos akkor itt a megoldás.

_________________________________________________________________________

Orvosok, gyógyszerészek és hatóanyag szakértők által összeállított cikkeinket ajánluk önöknek szeretettel!

Magyarázat:

A jogszabályok szerint:

Üzletekben, webáruházakban a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!

A GVH többmilliós bírsággal súlytja az olyan webáruházakat, akik a termékek JÓTÉKONY hatásának leírását oldalukon, termékismertetőikben közzé teszik!

Aki mindezek magyarázatára kiváncsi, azoknak figyelmébe ajánljuk az alábbi kisfilmet.

A FILMBEN DR. Ghislaine Lanctot „ Az egészségügyi maffia" című sikerköny

SZERZŐJE NYILAKOZIK, ÉRDEMES MEGNÉZNI:


FENTIEK MIATT:

A szerkesztőségünkben sem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben bemutatott termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Partnerek:

WebShopy - Online áruházak katalógusa

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.