Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Halkollagén a tökéletes választás!
Halkollagén a tökéletes választás!

Halkollagén a tökéletes választás!

A halkollagénből származó kollagencin lelassíthatja az emberi egészségre veszélyes mikroorganizmusok szaporodását:

 • Staphylococcus aureus 67,0% -kal
 • Escherichia coli 64,0% -kal
 • Listeria innocua 32,2% -kal
 • Lactococcus lactis 31.0-tól
 • Carnobacterium divergens 32,2% -kal
 • VÁSÁRLÁS ITT>>

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

A halból készült kollagén számos előnnyel jár a marhakollagénhez képest.

Legjobban felszívódó kollagén

10 pontban bemutatjuk, miért jó választás:

 1. Könnyebben felszívódik: A halból készült kollagén kisebb molekula szerkezetű, így könnyebben és könnyebben szívódik fel a szervezetben, mint a marhakollagén.

 2. Magasabb biológiai érték: A hal kollagénje magasabb biológiai értékkel rendelkezik, vagyis a szervezeten hasznosítja és építi be a kollagént.

 3. Gazdag aminosavban: A halakban található kollagén teljes értékű aminosavban, amelyek elengedhetetlenek a kollagén szintéziséhez és a bőr, ízületek és csontok egészségének támogatásához.

 4. Omega-3 zsírsavak forrása: Sok halfajta tartalmaz omega-3 zsírsavakat, amelyek fontosak az egészséges bőr és gyulladáscsökkentő hatásuk miatt.

 5. Alacsony allergén potenciál: A marhahús allergén lehet bizonyos emberek számára, míg a halból származó kollagén általában alacsony allergén potenciállal rendelkezik.

 6. Jobb oldódás és keverhetőség: A halból származó kollagén könnyen oldódik vízben és más italokban, így könnyű felhasználni a mindennapi étrendben.

 7. Hatékonyabb bőrregeneráció: A hal kollagénje, hogy a bőrsejtek regenerációjához, a ráncok csökkentéséhez és a bőr rugalmasságának javításához.

 8. Hidratáló hatás: A halból készült kollagén képes hidratálni a bőrt, javítva annak nedvességtartalmát és tónusát.

 9. Ízletes és sokoldalú: A halból készült kollagén általában enyhe ízű és könnyen beilleszthető az étrendbe, például turmixokban, levesekben vagy más ételekben.

 10. Fenntartható forrás: A halból származó kollagén gyakran fenntartható módon állítják elő, és szállítják a halipar melléktermékeinek hasznosításához és a hulladék minimalizálásához.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.