Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
K2-vitamin kapszula – 100db Flavin7 Flavitamin

K2-vitamin kapszula – 100db Flavin7 Flavitamin

Kiszerelés: 100 db
  • Immunerősítés
  • Agyműködés támogatása
  • Csontképzés, csontritkulás
  • Szív és érrendszerre

Taurint és K2-vitamint tartalmazó készítmény.

7 500 Ft
(75 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Főbb hatásterületek:
- 40 éven felülieknek
- immunrendszer erősítő (D3 vitaminnal ajánlott)
- érelmeszesedés megelőzése
- változó korú (menopauza) nőknek
- csontritkulás megelőzése
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. 
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

K2 vitamin taurinnal

Összetevők: Taurin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány ; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), K2-vitamin, zöld tea, zselatin.
 
A K2 zsírban oldodó vitamin, a K-vitamin egyik fajtája.
Fontos szerepe van a csontsűrűség egészséges szinten tartásában és a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében.
Néhány éve a kutatók felismerték egy eddig háttérbe szorult vitamin forradalni hatását az érelmeszesedés megelőzésében, illetve karbantartásában.
Ez a K2-vitamin (menaquinone), mely a K-vitamin egyik formája.
 
Az emésztőrendszerben élő baktériumok állítanak elő bizonyos mennyiségű K2-vitamint, azonban a kor előre haladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében ez az endogén "termelés" csökkenhet.
Sajnos vizsgálatok bebizonyították, hogy egyetlen antibiotikumos kezelés hatására a bakteriális úton szintetizált vitaminképződés teljesen meg is szünhet!
Megfigyelték, hogy csonttöréses betegek a K-vitamin szedése mellett gyorsabban gyógyultak.
2002-ben egyértelműen bebizonyosodott, hogy a K2-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik az érelmeszesedés és a csontritkulás folyamatában!
 
Hogyan is védi a K2-vitamin a szervezetet a csontritkulással szemben és mikért akadályozhatja meg a kardiovaszkuláris (érelmeszesedés, stb) betegségek kialakulását?
Ha nincs elegendő Ca (kalcium) a vérben az anyagcsere-folyamatok létrejöttéhez, akkor a szervezet a csontokból vonja ki azt. Kialakul az osteoporosis (csontritkulás). Az érfalakon lerakódott Ca (kalcium) pedig elősegíti az érelmeszesedést.
A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a Ca-anyagcsere folyamatokat, úgy, hogy a Ca-t a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken (érfal) való lerakódását!
 
Egy tanulmány alapján a K2-vitamint fogyasztók esetében volt a legalacsonyabb a halálozási kockázat a koszorúér-betegségekre visszavezethetően. A bevitt K2-vitamin közvetlen összefüggésben áll a csökkent aorta elmeszesedéssel.
Egy másik vizsgálatban közvetlen kapcsolatot találtak a posztmenopauzában lévő nők és a K2-vitamin fogyasztása között a csontsűrűségre. Egy több mint 3 éves periódus alatt, a nők növelték a csípő csontsűrűségét.
Az idősebb kori csontritkulások, csonttörések, combnyaktörés megelőzésében is éppen ezért nagyon nagy szerepe lehet a folyamatos K2-vitamin fogyasztásának.
 
Összefoglalva, az új vizsgálatok kimutatták, hogy a szervezet K2-vitamin igénye meghaladja azt az értéket, ami az alap funkciója, azaz fenntartani a normál véralvadást.
A K-vitamin egyre nagyobb elismerést kap, mint a szervezet nélkülönözhetetlen tápanyaga a csontok és a lágy szövetek esetén.
Segíthet megőrizni a csontok ásványi anyag ellátottságát (csontritkulás megelőzése), míg ellensúlyozza az egészségtelen lágy szövetek (pl. erek) ásványi anyag felhamozódását, vagyis az érelmeszesedés megakadályozását!
 
FIGYELEM: Véralvadás gátló (pl. Syncumar) gyógyszer használata esetében kérjük, kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.