Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
A GYULLADT BŐR ÉS A FERTŐZÉSEK ORVOSSÁGA – FEKETEKÖMÉNY-MAG
A GYULLADT BŐR ÉS A FERTŐZÉSEK ORVOSSÁGA – FEKETEKÖMÉNY-MAG

A GYULLADT BŐR ÉS A FERTŐZÉSEK ORVOSSÁGA – FEKETEKÖMÉNY-MAG

A feketekömény-magnakkiemelkedő a kalciumcsatorna-blokkoló, a vérnyomáscsökkentő és a vércukorszint-szabályozó tulajdonsága, éppen ezért nagy szerepe lehet a koleszterinszint csökkentésében, a vérnyomás és a vércukorszint szabályozásában.

A gyógynövényt használhatjuk még hasmenés, gyomorfekély, veseműködési zavar és májproblémák esetén is.

Megvásárolható itt>>

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

A GYULLADT BŐR ÉS A FERTŐZÉSEK ORVOSSÁGA – FEKETEKÖMÉNY-MAG

"A FEKETEKÖMÉNY-MAG a halálon kívül, mindent gyógyít" mondta Mohamed próféta.
A feketekömény-mag nagyon egészséges és sokféle betegség kezelésében lehet a segítségünkre, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz értékes fitonutrienseket.
A feketekömény-mag antioxidánsokban is bővelkedik. Vannak benne polifenolok, karvakrol és timol vegyületek, illóolajok, alkaloidok, szaponinok és zsírsavak, mint például linolsav, olajsav, sztearinsav.
A gyógynövény antioxidánsai a sejtkárosodások ellen nyújthatnak hathatós védelmet, ami pedig csökkenti az egyes betegségek kialakulásának az esélyeit. Ilyen betegség például a szívbetegség, a neurodegeneratív betegségek, az autoimmun betegségek.
A feketekömény-magban található növényi vegyületek erős gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkeznek. Így nagyon hasznos lehet például ízületi gyulladás esetén a rendszeres fogyasztása, merthogy a gyulladás enyhülésével az ízületek duzzanata és merevsége is jelentősen lecsökken. A gyógynövény nemcsak az ízületek gyulladását tudja csökkenteni, hanem az agyban, a májban, a szívben és az emésztőrendszerben kialakuló gyulladások esetén is nagyon eredményesen veszi fel a harcot.
A gyógynövénnyel kapcsolatban sok vizsgálatot végeztek és bebizonyosodott, hogy nagy hasznunkra lehet a fertőzések elleni küzdelemben is, ugyanis fokozza az immunrendszer működését és az immunsejtek aktivitását, ez pedig jobb immunválaszokat és az immunrendszer megerősödését eredményezi.
 
A fertőzések leküzdésében úgy lehet még ez a növény a segítségünkre, hogy segít az egyes baktériumtörzsek leküzdésében, ugyanis antibakteriális hatásokkal is rendelkezik. A legkiemelkedőbb hatása hörghurut, bőrfertőzések és fülfertőzések esetén van.
A feketekömény-magnakkiemelkedő a kalciumcsatorna-blokkoló, a vérnyomáscsökkentő és a vércukorszint-szabályozó tulajdonsága, éppen ezért nagy szerepe lehet a koleszterinszint csökkentésében, a vérnyomás és a vércukorszint szabályozásában. A gyógynövénnyel kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy az inzulinrezisztenciában és a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő személyeknél is szabályozza a vércukorszintet és ezzel együtt a cukorbetegség szövődményeit is csökkenteni tudja.
A feketeköménymag-olaj a bőrproblémákat is könnyedén és gyorsan orvosolja. Sokat segíthet az olyan bőrbetegségeken, mint az ekcéma, a pikkelysömör vagy a rosacea, mivel antibakteriális és remek gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik.
 
rain soul feketeköny mag
 
Különösen értékes a feketekömény-olaj a benne található telítetlen zsírsavak miatt, amelyek szelíden, mellékhatások nélkül képesek csillapítani a bőrben, a belekben, az ízületekben és az idegekben zajló gyulladásos folyamatokat. Mindenek előtt a magas linolsav tartalma és az ezzel párosuló táplálkozás pszichológiai érték teszi különösen jelentőssé a feketekömény-olajat a mindennapi táplálkozásban.
 
Amire sikerrel alkalmazzák a fekete kömény magját:
Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.

Bronchitis, asztma: a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldóak, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során. 

Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.

Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ez által hozzásegít az egészségesebb bőrhöz.

Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.

A RAIN SOUL VITAMIN ITAL, MAGAS FEKETE KÖMÉNY TARTALMÁNÁL FOGVA:

A Rain Soul egyetlen egy tasakja annyi antioxidánst tartalmaz, mint 8-10 adag gyümölcs, 8-10 adag zöldség és 2-3 adag egészséges zsíradék együttesen. Több mint 281-szer hatékonyabb a gyulladás csökkentésében, mint az Aspirin vagy az Ibuprofen.

Megvásárolható itt>>

rain soul tartalma


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.