Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
COLOSTRUM ELŐTEJ - biocom4you

COLOSTRUM ELŐTEJ - biocom4you

Kiszerelés: 100 db

Szabadon tartott szarvasmarhából nyert előtej, mely jelentős forrása az immunrendszer által termelt ellenanyagnak, az immunoglobulinnak (IgG).

A telomeráz inzim feladata, hogy a sejtosztódás után a kromoszóma végződéseket helyreállítsa és meghosszabbítsa, így hátráltatva az elkerülhetetlen sejthalált.

8 500 Ft
(85 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Ajánlott adagolás: naponta 1 kapszula egy-három alkalommal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! 

Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal, mert fokozhatja a tejelválasztást. 

Összetevők:

kolosztrum(tehén előtej), rizsliszt, zselatin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Kiknek érdemes colostrumot fogyasztani?
- nagyobb fertőzés veszélynek kitett egyének
- tartósan szteroidot és immunszuppresszív szereket fogyasztók
- sugárkezelésben, kemoterápiában résztvevők
- fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén
- sportolóknak, testépítőknek
- vírusos betegségek szövődményinek elkerülésére (koronavírus)

Milyen alkotórészekből áll a Colostrum?

A Colostrumban (mely a szarvasmarha előteje) megtaláhatóak elsődlegesen az immunglobulinok – az immunrendszer mőködéséhez elengedhetetlen anyagok – tobábbá vitaminok, aminosavak citokinek (interferonok, interleukinok) növekedési faktorok és nyomelemek.

Klinikai vizsgálatok által igazolt hatások:
- gyorsítja a sérült izmok, csontok, porcok, bőr és idegsejtek regenerációját
- segíti az izmok építését
- elősegíti a zsírok égetését az izmok bontása helyett, ez fogyókúrában rendkívül fontos
- segíti a DNS és RNS kijavítását
- enyhíti a szájüregi gyulladásokat, és a fogászati beavatkozások során keletkező fájdalmat
- fájdalomcsillapító és kedélyjavító hatású

A KOLOSZTRUM LEHETSÉGES HATÁSAI HATÓANYAG SZAKÉRTŐK SZERINT:

1. Gátolja a felső légúti megbetegedések és az influenza fertőzését.

Olasz kutatók tanulmányozták a Colostrum influenzára gyakorolt hatását. Kimutatták, hogy a Colostrummal kezelt csoport 5-ször ritkábban kapta el az influenzát, mint a kontroll csoport (ők nem kaptak colostrumot).

2. Daganat gátló hatás.

Ez elsősorban immunstimuláló hatásának köszönhető. Számos tanulmány bizonyította a kolosztrum jótékony hatását az immunrendszer működésére

3. Csökkenti a fájdalomcsillapítók és nem szteroid gyulladás gátlók mellékhatásait.

Jó hatással van a gyomor és bélrendszerre. Növekedési faktorai elősegítik a gyomor és a bélnyálkahártya gyógyulását.

4. Alkalmazható bőrbetegségek kezelésére

A kolosztrumban található növekedési faktorok elősegítik a bőrszövet regenerálódását, a sebek gyógyulását, a fekélyek, pikkelysömör kezelését.

5. A Calici vírussal szemben erőteljes hatást fejt ki

Karl B. McCann (Melbourne-i egyetem) és munkatársai calici vírussal (felin calicivirus), illetve polio vírussal fertőzött sejtekhez szarvasmarha előtejből származó laktoferrint adagoltak, és ez jelentősen csökkentette a vírusok fertőzőképességét.

A vírusokkal végzett laboratóriumi (in vitro) kísérleteket nehezíti, hogy sejttenyészeteket kell megfertőzni velük, és csak bizonyos sejt-vírus kombinációk tarthatók életben.

A kutatók azt tapasztalták, hogy a fertőzés előtt, vagy közben sejttenyészetekhez adagolt szarvasmarha eredetű laktoferrin lényegesen lelassította a calici, illetve polio vírusok terjedését. Ki tudták mutatni, hogy a vírusok jelenlétében laktoferrin jelent meg a sejtek felületén, s feltehetően elzárta az utat a vírusok elől - amint arról a kutatók az alkalmazott mikrobiológiával foglalkozó Journal of Applied Microbiology című folyóiratban beszámoltak.

Egy másik ausztrál biológus csoport - az előző kutatásban is részt vevő - és szintén a Melbourne-i egyetemen dolgozó - H. Roginski vezetésével az International Diary Journal című, tejtermékek kutatásával foglalkozó tudományos folyóiratban összefoglalta a különböző eredetű tejfehérjék és peptidek mikrobiológiai hatásával kapcsolatban eddig megjelent száznál is több publikáció eredményét, és azt a következtetést vonta le, hogy különféle vírusok ellen a szarvasmarha eredetű laktoferrin sokkal hatásosabb, mint az emberi eredetű.

Forrás: MTI

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.