Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Meglepődsz, ha megtudod, miből készül a C-VITAMIN
Meglepődsz, ha megtudod, miből készül a C-VITAMIN

Meglepődsz, ha megtudod, miből készül a C-VITAMIN

Kiszerelés: 100 db

A génmódosított kukoricából előállított keményítőből, ami több vegyi folyamaton keresztül,  acetonnal és sósavval reagálva adja végül az izolált L-aszkorbinsavat. A tablettás, a kapszulás mesterséges C vitamint.

Bioflavnoid + homoktövis valódi c-vitamin forrás itt>>

(0 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Gyors és olcsó megoldás!

Szent-Györgyi Albert a c-vitamint kivonással állította elő paprikának a nedvéből. Ez az eljárás viszont annyira költséges volt, hogy ipari méretekben nem alkalmazták.

Te tudtad, hogy génmódosított kukoricából készül a C-vitamin?

Egy génmódosított Erwinia baktériumot használnak fel a szintézis lerövidítésére, így elősegítve az alacsonyabb termelési költségeket.

Gondolj erre, mikor bekapsz egy c-vitamin kapszulát!

Ezt a metódust a Kínai gyártók használják mely a világ c-vitamin termelésének 80%-át adja. Az amerikai és a kínai kutatók azon dolgoznak, hogy olyan genetikai módosított baktériumot hozzanak létre, mely egy ütemben közvetlenül a d-glükózból hozzon létre 2keto-gulonsavat ezáltal még olcsóbbá válhat a gyártás.

Vásárolj valódi Flavonoidokból készült termékeket!

homoktövis kivonat, flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szõlõ mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány)

De miből lesz a D-glükóz. Ezt a vegyületet a legolcsóbb alapanyagból a kukoricából vonják ki.

Az egyik legnagyobb kukoricatermelő az USA ahol 2014-ben több mint 350 millió tonna kukoricát termeltek. Ezt az iszonyatos mennyiséget kizárólag a géntechnológia fejlődésével érték el. A génmódosítás lehetővé tette, hogy ugyanazt a növényt vetésforgó nélkül ugyanarra területre vessék.

A technológiai fejlődés következtében a c-vitamint génmódosított kukoricából egy genetikailag módosított baktérium segítségével állítják elő. Gondolj erre, mikor bekapsz egy c-vitamin kapszulát.

Bioflavnoid + homoktövis valódi c-vitamin forrás vásárlás itt>>

 

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.