Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
NONI KAPSZULA - Biocom 4you
NONI KAPSZULA - Biocom 4you

NONI KAPSZULA - Biocom 4you

Kiszerelés: 60 db

Hatásos lehet:

Immunrendszer (T-sejtek) erõsítése,  Magas vérnyomás csökkentése, vérnyomás szabályozása, gyulladás csökkentése,   Emésztés és bélmûködés javítása,  Káros baktériumok elpusztítása, Menstruációs görcsök enyhítése, Stresszoldás.

6 990 Ft
(117 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Ajánlott adagolás: 3x1-6 kapszula

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

1 kapszula: 1000 mg Noni koncentrált kivonatot tartalmaz.

Lehetséges hatásai, Ferency László - Egészségkönyv leírása alapján:
    Immunrendszer (T-sejtek) erõsítése
    Magas vérnyomás csökkentése, vérnyomás szabályozása
    Fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése
    Emésztés és bélmûködés javítása
    Káros baktériumok elpusztítása
    A szív és érrendszer védelme
    Menstruációs görcsök enyhítése
    Vízhajtó hatás, hangulat javítása
    Daganatok növekedésének megakadályozása
    Cukorbetegség kezelése
    Allergia, légzõszervi betegségek kezelése
    Stressz, depresszió feloldása
    Ízületi betegségek kezelése
    Alkoholról, kábítószerrõl, cigarettáról való leszokás segítése
    Ellazítás, enyhe nyugtatás

Együtt szedhető más gyógykészítményekkel, gyógyszerekkel, káros mellékhatásaikai sok esetben csökkenti.

A NONI HATÁSA, ELŐNYEI (a NONI gyümölcs népgyógyászati megfigyelései alapján)


Igen gazdag aminosav forrás (18-féle), nagy mennyiségû proxeronint tartalmaz (800-szor annyit, mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok zavartalanságához. A pozitív gondolatok, érzelmek, a mûvészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, stressz elfojtják termelõdését.
A xeronin serkenti a boldogsághormonok (endorfinok) kiválasztását, gyógyítja a sérült sejteket, az elhalt sejtek eltávolításában szerepet játszó fehérjeemésztõ enzimeket mûködésre serkenti és aktiválja az agyban megtalálható tobozmirigy tevékenységét. Ebben a mirigyben termelõdik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhõmérséklet szabályozásában.

Hatékony segítség:
Több tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. Több mint 100-féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.
- A benne található tápanyagok együttesen adaptogénként mûködnek
- A normálistól eltérõen mûködõ sejteket teszi újra egészségessé
- A gyümölcsben található damnacanthal gátlószere lehet a rákos folyamatok néhány fajtájának, hiszen lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segít visszaállítani a sejteket a betegség elõtti állapotba
- Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekrõl.

Iridoidok:
A tudomány nemrég fedezte fel, hogy a noni gyümölcs iridoidokat is tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült, hogy sokkal erõsebb hatásuk van az emberi szervezetre, mint bármely más a természetben elõforduló alkotóelemnek. Az iridoidok sokkal erõsebbek, mint a vitaminok és szintén sejtregeneráló hatásuk van, amely nagyban segíthet a szervezet káros, degenerativ folyamatainak visszafordításában. Tudományosan igazolt tény, hogy az iridoidok csökkentik a koleszterinszintet, energiát adnak a szervezetnek, javítják a szívmûködést, erõsítik az immunrendszert és megvédik a sejteket.

További ajánlott alkalmazási területek: Az immunrendszer (T-sejtek) erősítésére, a vérnyomás szabályozására, fájdalomcsillapításra: az agyon keresztül az egész testben enyhíti a fájdalmat és gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Emésztés-, és bélműködés javító, antibakteriális tulajdonsága révén védelmet biztosít az emésztő-, a szív-, és érrendszer számára. Enyhíti a menstruációs görcsöket, enyhe vízhajtó hatású, hangulat javító.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.