Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

MUTASD MEG A HAJADAT, MEGMONDOM KI VAGY!

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, KVANTUM TECHNIKA, 2018. 07. 02.
Hajgyógyászat Pekár Szilágyi Csaba

Dr. Pekár-Szilágyi Csabával beszélgettünk, aki a haj és a hajas fejbőr szakértője.

Sokan nem is gondolják, hogy hajunk, és fejbőrünk állapotából következtetni lehet belső szerveink működésére.

Néhány hasznos tanács és rövid időn belül kezelhető lesz a zsíros haj, a töredezett és száraz haj, illetve akár még hajhullás is.

Minden ember fejében van egy beépített "mobiltelefon".


Neve: Köztiagy Antennája: Hajtömeg.

Kivel kommunikálsz vele? A környező bioszférától kezdve a Tejúton keresztül egészen a jó Istenig.


Milyen problémákat lehet feltárni mikroszkópos hajvizsgálattal? És hogyan lehet kezelni, vagy akár megelőzni a bajt?

A hajtömegünknek, mint az egész - Skalp - ég energia közvetítőjének, területi megoszlása van. Ez ősidők óta ismert, és ábrázolt.

A fej körüli kör (glória) rajza, abszolut megegyezik a vastagbél energetikai zónájával (1).

Mi történik a vastagbélben?
A földi eredetű ásványi anyagok és a víz "feldolgozása".

A fej mögötti egyenlő szárú kereszt ábrázolás pedig pontosan lefedi a Vater-papilla által befolyásolt szervek - máj (8), epehólyag (9), hasnyálmirigy (7), patkóbél (4 alsó része) - fejbőri energetikai területeit.

Mi történik a Vater-papilla által szabályozott területen?
Az élelmiszerekben lévő fehérjék, zsírok, szénhidrátok bélüregi emésztése, az epe és hasnyálmirigy enzimek által, vagyis a szerves kötésekben lévő - a fotoszintézissel, növények által beépített - Nap energia felszabadításának megkezdése, az emésztés harmadik szakasza zajlik. ( 1.:szájüreg; 2.: gyomor; 3.: bélüreg; 4.: bélfal )

Innen már érthető a Vater- papilla elnevezés is.
Vater = atyai. Az égből jött energia ég által szabályozott felszabadulása - első sorban zsíremésztés - a testünk működtetése érdekében. Ha a Vater-papilla nem működik, zárva van, akkor nincsen zsíremésztés, nincsen energiafelszabadítás.

Hajgyógyászat Pekár Szilágyi Csaba


Mitől zsírosodik, korpásodik a haj?

Hajgyógyászat Pekár Szilágyi Csaba

A bőröd a legnagyobb szerved, a legnagyobb és leggyorsabb kiválasztó, szervezetedet méregtelenítő szerved. A belső szerveidben keletkező méreganyagok a bőr szivacsos szerkezetű irharétegében gyűlnek össze. A zsírban oldódó "szemét" innen a faggyúmiriggyel, a vízben oldódó a verejtékmiriggyel, a fehérje természetű pedig a hámsejtekkel ürül ki a szervezetből. Ez egy természetes folyamat.

A baj akkor van, ha túl sok a "szemét", - góc van a szervezetedben - és ezek felgyűlnek az írhában lévő infúziós minőségű, átlagosan 8 liter mennyiségű vizes oldatban, azt "szenyvízteleppé" változtatva.

A bőrben lévő hajszálak, szőrszálak és egyéb sejtek táplálkozása akadályozottá válik, hogy a mérgezésükről ne is beszéljek. Ilyenkor jönnek a bőrbetegségek: a zsírosodás-, verejtékezés-, korpásodás fokozódik, a hajszál vékonyodik, lassabban nő és elveszti a szinét is, majd elpusztul és kihullik. Valamint a nap "allergiás" betegségek ( ez nem allergia, hanem az irhában lévő szemét mérgező hatása a nap hatására felgyorsul, és helyi gyulladást csinál).
A belső szerveink pedig - a szervezetünk öngyógyításában nélkülözhetetlen - bőrinfúzió nélkül maradnak, ezzel jelentősen megnövekedik a daganatos megbetegedésük aránya!

DNS-eink állandóan beszélgetnek egymással és a "nagy világgal":

I. Citoszkeleton, sejtvázrendszer

A közvetlenül egymás mellett lévő sejtek vázrendszere "átlóg" az egyik sejtből a másikba. Ennek a vázrendszernek vannak olyan elemei, amelyek csőszerűek, és sejtmagtól sejtmagig érnek. Falukat spirálisan rendeződött fehérjemolekulák alkotják. Belsejüket vízmolekulák töltik ki. Ezek a csövecskék szabadon nyílnak a sejtmagokban mindkét végükön, ezzel biztosítják a biofotonok szabad áramlását DNS-től DNS-ig. Így tud az információ eljutni az egyik sejt DNS-étől a másik sejt DNS-éig. Ez a gyors útvonal kizárólag csak hullám természetű.

Hajkerteszet Pekár Szilágyi Csaba

A csövecskékkel párhuzamosan "anyagi formában" is átjut az info az egyik sejtből a másikba. Hogyan? Úgy, hogy a DNS biofoton "gyártása" közben - 2 lépcsős folyamat keretében - átíródik fehérje molekulává, ami nem csak szerkezeti elem lesz, hanem enzim is. Ez az enzim működésével generál olyan információ átvivő molekula - hormon, transzmitter anyag, stb. - keletkezését, amely a kémiai kötéseinek a rezonanciájában tárolja az átadandó "tudást". Ezek a molekulák közvetlenül átjutnak a másik sejtbe, ott befolyásolják azok alkotó részeinek a működését, ezen keresztül pedig az ottani DNS állapotát.

Itt az információ közvetlenül a DNS-hez is jut, átadása folyamatos, gyors, 2 irányú. Mind hullám, mind anyagi természetű.

A DNS-re kifejtett hatást egy következő posztomban részletezem. Itt túl sok lenne egyszerre.

Egy sejt akkor is befolyásolni tudja egy másik sejt életét, ha az nem közvetlenül mellette van, hanem mm-ekkel, vagy akár km-ekkel is arrébb van. Nézzük meg, hogy hogyan.

II. Idegrendszer

Ebben az esetben az információját továbbitani akaró sejt önmaga "keresi fel" az információt fogadó sejtet. Egyszerűen megnyúlik. Ebben az esetben a biofotonok speciális szállítása a sejthatárnál véget ér. Innen, mint egy zseblámpának a fénycsóvája, úgy mutatnak rá a fogadó sejt azon területére - receptorára -, ahová az információt átvivő molekula kapcsolódni fog. Kapcsolódás után ezen molekula bekerül a fogadó sejt belsejébe. Ott a kémiai kötéseiben átvitt információ átadódik az ott lévő speciális sejtalkotó részeknek, ennek hatására ezek működése megváltozik, ami befolyásolja a DNS működését is.

Az információt szállító molekulák kijutása a sejtből szakaszos. Ennek bekövetkezéséhez szükséges még az is, hogy a sejthártya megfelelő energetikai állapotban legyen.

Itt az információ a fogadó sejt alkotórészeihez jut, átadása szakaszos, gyors, 1 irányú, közvetlen és anyagi természetű.

Olyan mint egy esti vadászat. A biofotonok lámpája célratart, a sejtmembrán elektromos töltésének a megváltozása a ravasz meghúzása, a kirepülő sörét pedig a kiszabaduló transzmitter, infoátvivő anyagok.

III. Hormonális rendszer

Itt a biofotonok lámpafunkciója a legközelebbi érfalra irányul. Az információt szállitó molekula az érpályában jut el a célsejtek receptoraihoz. A receptoroknál leadja az infót, ő maga nem jut be a sejtbe, és a sejtmagban lévő DNS-hez, csak a "teendő".

Itt az információ átadása szakaszos, lassúbb, 1 irányú, közvetített - folyékony természetű közvetítő elem szükséges - és anyagi természetű.

IV. Egész-s-ég avagy a köztiagy-skalp rendszer

Itt az információ terjedése kémiai kötések /főleg vízmolekulák kötéseinek/ láncolatán keresztül történik.

Az egész emberi test túlélő működése az őt felépítő sejtek energiaellátásának a "megszervezésén" múlik. A sejteket működtető energia a Nap energiája, mely a zöld növények fotoszintézise során beépül a szerves anyagok kémiai kötésrendszerébe. Az emberi sejtekben ez az energia szabadul fel a biokémiai reakciók során.

A biokémiai reakciókat működtető enzimek keletkezésében döntő szerepe van a környező bioszférából, az azt alkotó élőlények DNS-éből, valamint távolabbról, a kozmikus térből jövő égi energiáknak.

Hajgyógyászat Pekár Szilágyi Csaba

Ezen energiákat a hajszálakban lévő vízoszlopok gyűjtik össze, és vezetik át a bőr irharétegének a vízterébe. A rezonancia innen átterjed a koponyacsontokra. A koponya, mint egységes rezonátor felerősíti, és a rezonancia központjában lévő Talamuszra sugározza. A Talamusz szervezetünk ősi központi számítógépe. A szervezetünket érő valamennyi hatás hozzá fut be /agyidegek, idegiérzőpályák/.

Ő szinezi be érzelmekkel ezen információkat, és továbbítja az agykérgi központokba további feldolgozásra. Az innen visszakapott, infókkal irányítja testünk térbeli elhelyezkedését /mozgató pályák, vázizomrendszer/.

A hipotalamusz vegetatív idegi központjain, és a hipotalamusz hipofízis hormonális rendszeren át pedig valamennyi életfunkciónk nyugalmi és védekező jellegű működését vezérli. Irányítja a célsejtekben lévő DNS átíródását fehérjékké /sejtjeinket felépítő és működtető anyagokká/.

Látható, hogy az egész testünk működését a Talamusz irányítja.

Ez az EGÉSZ

Az összekötő, spirituális köldökzsinór pedig a Skalp rendszer.

Ez az S.

A környezeti energiák eredendő kiindulási helye az égen lévő Nap.

Ez az ÉG.

Tehát az lehet egész-s-éges, aki egy húron pendül az éggel, vagyis akinek a Talamuszát a skalpján keresztül zavartalanul irányítják az égi energiák.

Talamusza mindenkinek van. A Nap mindenkire süt, de skalpja csak annak van akiben az őSTaN, iSTeN, öSzTön szent háromsága működik.

Cimkék:hajgyógyászat, hajhullás, hajgyógyítás

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.