Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Hírek, cimkék
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Hogyan készítsünk búzafű smoothie-t?

RECEPTEK, 2024. 02. 06.

Néhány másodperc alatt elkészül!

Nem lehet kifogás, hogy nincs időd búzafüvet préselni, hiszen ezt a port csak vízzel kell oldani és már fogyasztható is!

A Búzafű gazdag könnyen emészthető fehérjékben, esszenciális aminosavak széles tárháza, ami jótékony hatással van a hormonális egyensúlyunkra, izomzatunkra, agyunkra és immunrendszerünkre egyaránt.

A zöld BÚZAFÚ turmix alapanyagai:

Hozzávalók:

  • 1 marék spenót
  • 1 banán
  • 2 alma
  • 3 dl hideg almalé
  • 2 dl víz
  • 2 kávéskanál búzafűpor

A búzafű por a frissen préselt lével ellentétben nem kellemetlen ízű, iható akár vízzel összekeverve, akár zöld turmixokba téve.

A búzafűport a fiatal búzafű leveleiből készítik, először liofilizálják – ez fagyasztva szárítást jelent –, majd porrá őrlik.

Kiváló klorofillforrás, ami méregtelenít, részt vesz a hemoglobin és a vörösvérsejt előállításában, tisztítja az emésztőrendszert, szabályozza az emésztést, rákellenes hatása is van, nyugtatja a belső gyulladásokat és enyhíti a fertőzéseket, gyorsítja a sebek gyógyulását, megszünteti a rossz leheletet, tisztítja a légutakat, támogatja a tejtermelést a szoptató nőknél.

Emellett 19 különböző aminosavat tartalmaz (köztük az összes esszenciálisat). Ezen kívül tartalmaz B-, E- és A-vitamint, olyan ásványi anyagokat, mint a vas, a magnézium, a kalcium, a foszfor és a kálium.

Búzafű smoothie elkészítése pár percet vesz igénybe!

Elkészítés: A spenótot és az almát megmossuk, az almát kicsumázzuk és felkockázzuk. A spenótot, a banánt, az almát, a búzafűport, az almalevet és a vizet egy turmixgépbe tesszük, és krémesre, homogénre turmixoljuk. Poharakba öntjük, azonnal kínáljuk-fogyasztjuk.

5 ok, hogy búzafű itallal induljon a nap!

  1. Lúgosító és méregtelenítő összetevőitől energikusan indul a reggel, és még a déli ásítozás is elmarad a munkahelyeden
  2. A búzafű 70%-a klorofill, ami a legtermészetesebb vérképző, és kiküszöböli a kellemetlen test és szájszagokat is
  3. A búzafű salaktalanít, ami jót tesz az emésztésnek, és rendszeresen fogyasztva még a puffadással is leszámol
  4. A búzafűben található egyik enzim (SOD) fiatalító kúrák nélkülözhetetlen része. Ugyan miért hagynánk ki ezt a nagyszerű lehetőséget?
  5. A búzafű rendszeres fogyasztása megnövekedett ellenálló képességgel, szebb bőrrel, szebb hajkoronával, feszesebb kötőszövettel párosul

Mikor ajánlott különösen a búzafű ital fogyasztása?

  • lúgosító, méregtelenítő kúrák részeként  
  • emésztési zavarokban és májproblémák esetén
  • immuntámogató, roboráló kúrák kiegészítéseként
  • sejtregeneráló, öregedést gátló hatása miatt
  • legyengült állapot, fáradtság, levertség okán
  • daganatos betegségek prevenciójaként
  • sportoláshoz, hiszen kiváló fehérjeforrás

Cimkék:Búzafű smoothie, BÚZAFÚ turmix, zöld turmix, zöld smootie, Paleo ital, Diétás étrend, immuntámogató, natúrtanya,

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.