Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Hírek, cimkék
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

Matrix Dropszokba rejtett alkímia titkai

GYÓGYÍTÓ TECHNOLÓGIÁK, KVANTUM TECHNIKA, 2017. 01. 22.

Kovács- Magyar AndrásKovács- Magyar András szakcikke:

DIGITÁLIS VARÁZSVESSZŐ - MÁTRIX DROPS

A Mengyelejev-féle periódus rendszer elemei fizikai és elektrokémiai szinten voltak ismertek eddig. Az egymást követő elemek mindegyike plusz protonnal, neutronnal és elektronnal rendelkezik, ezért más-más információt, valamint fizikai és kémiai tulajdonságokat hordoznak. Megoldottuk az információk hosszú idejű tárolását. Így születtek meg a Matrix Drops készítmények.

A Matrix Dropszokba rejtett alkímia titkai

A találmányunk egyik lényege abban áll, hogy összegyűjtöttük a létező elemek, vegyületek, nehézfémek, ásványok, bolygók, baktériumok, gombák, vírusok, aminosavak, növények, állatok és az embert alkotó tiszta információk jelentős részét.

Mengylejev és a matrix drops

A teremtés kezdetén az univerzumban léteztek dimenziók és információk. Majd létrejött a tér és az idő, az első energiával és anyagot öltött elemmel, a hidrogénnel. A további elemek magfúzióval keletkeztek és egyre összetettebb információkat tudtak anyagi formában megjeleníteni. Az elemek természetét az őket létrehozó információ határozta meg, így a viselkedésüket és egyéb tulajdonságaikat is.

kristályok gyógyító ereje

Minden egyes elem, csak a rá jellemző információval, tulajdonsági körrel, más szóval természettel rendelkezik. Minden létező anyag fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az energiák hullámtermészettel, míg az információk sajátos viselkedési mintákkal bírnak. Az elemek vegyületei más és más információs minták megnyilvánulásai.

A könnyebb eligazodást segíti az alábbi táblázat:


elemek és vegyületek

Nagyításhoz klikkelj a képre

fémek

Az oxigén elem létrejöttét követően, a hidrogénnel való egyesülés során, megteremtődött a biológiai élet második feltétele.

A víz megjelenésével pedig kezdetét vette egy magasabb szintű fejlődés: az élőlények.

az élet kialakulása az elemekből

Az élet fejlődése során egyre több elem információit magukba foglaló élőlények jelentek meg, ahol a fejlődés csúcsán az ember áll. Elemi részecskék sokasága és víz képezi a testünk alapjait. Az emberi szervezet folyadékkristály szerkezetként is felfogható, amit az elmén túl az emberi lélek irányít.


átkristályosodásaura színek

Az elemek hiánya illetve többlete, megmutatkozik a létezők természetében és lelki tulajdonságaiban.

érzelmek az aurában

Ahhoz, hogy egy élőlény lelki, érzelmi, kapcsolati tulajdonságai kimutathatóak legyenek, ezt megelőzően fel kellet tárnunk az elemek információs mintáit és a hozzájuk tartozó tulajdonsági köröket. A találmányunk egyik lényege abban áll, hogy összegyűjtöttük a létező elemek, vegyületek, nehézfémek, ásványok, bolygók, baktériumok, gombák, vírusok, aminosavak, növények, állatok és az embert alkotó tiszta információk jelentős részét.

Ezt követően megoldottuk az információk hosszú idejű tárolását. Így születtek meg a Matrix Drops készítmények.

Minden természetében fellelhető elemnek vannak jó és rossz tulajdonságai, jól és nehezen kezelhető viselkedési mintái.

Mengyelejev-féle periódusos rendszer analógiáját használva rendszerbe foglaltuk az elemek természetét és viselkedését. Korábban, évszázadokon át az alkimisták már kutatták e jelenséget, amiben később Walter Russel (1871-1963) jeleskedett. Az elődök alapjaira építkezve, a modern digitális technika segítségével az elemek természetét tovább pontosítottuk és digitalizáltuk az ezredfordulóra.

matrix drops táblázat

Így született meg a felhasználóbarát és mindenki számára elérhető Matrix Drops Computer, ami az ismeretek alapján belelát az ásványok, növények, állatok és az ember természetébe. Az elemi tiszta információkat hordozó Matrix Dropszok pedig mintaként szolgálva segítenek az egyensúly visszaállításában, megteremtésében.

Az elme gondolkodik, a tudatnak felismerései vannak.

A következő felismerések inspirálták kutatásainkat:

Amikor egy családnak minden tagja azonos élelmiszereket fogyaszt, miként lehetséges, hogy a család egyik tagja vashiánytól, a másik magnéziumhiánytól, a harmadik pedig csontritkulásos gondoktól szenved. Általában ezt a következőképen indokolják: a táplálékozásuk hiányos, nem jut hozzá a szervezetük a szükséges elemekhez. Ez akkor lenne igaz, ha minden családtagnál azonos hiányállapot lépne fel. Azonban ez nem így van, mert a családon belül minden embernek más-más fizikai, mentális és lelki információzavara van, ami különböző hiányállapotokat idéz elő.

Minden egyes ásványi elemnek megvannak a természetéből fakadó lelki tulajdonsági köre. Pl.: a vas hajlíthatatlan, kemény, szilárd… Amikor egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező egyén energiáiban, érzelmeiben, gondolataiban, kapcsolataiban, lelkében vagy szellemében probléma lép fel, bizonyosan szüksége lesz a vas információjára. Valószínűsíthető, hogy a felsorolt tulajdonságok zavara idézte elő a vas elem hiányát a szervezetben. Hasonlóképen alakulnak ki a hiánybetegségeink. Az láthatatlan lelkivilágunk zavarai ma már kimutathatóak a Matrix Drops Computerrel. A finomtesteinkben keletkezett elhangolódások pedig visszaállíthatóak a Matrix Dropszokban tárolt elemi információkkal.

Egymás között gyakran túlélő készletnek hívjuk a Matrix Dropszainkat.


cseppek - matrix drops alkímia

Ez előbbi példánkból kiindulva: Amikor kvantumfizikai szemmel vizsgáljuk meg az évek óta vashiányos embert - aki rendszeresen fogyasztott vaspótló tablettát, ám a problémája mégsem oldódott meg -, már tudjuk, nem a vas szervezetbe való bejuttatása, hanem a vas megkötése lenne a feladat. A család többi tagjának ez a beépítési folyamat sikerül ezért ők nem lettek vashiányosak. A vas megkötése hosszú távon csakis a vas elhangolódott információs mintájának visszaállításával lehetséges a szervezetben. Ezt a feladatott hivatottak támogatni a Matrix Dropszok. Tapasztalatok szerint, a vashiányos állapot lelki okainak megoldásával a Matrix Drops Protokoll betartása mellett, rövid időn belül megoldódhat a probléma.

Ugyan ez a helyzet más hiányzó elemeknél, mint például a magnézium, kalcium, szelén, kálium, foszfor és más nyomelemek, vitaminok.

A mai tudomány állásfoglalása értelmében új elemek, anyagok keletkezése nukleáris fúzióval igen magas hőfokon lehetséges. Az élőlényeknél, növények, állatok és az ember esetében azonban megfigyelhető testhőmérsékleten egy hidegfúziós folyamat lehetősége is. Az élő szervezettel amennyiben tiszta információs mintát közlünk - a Matrix Drops Protokoll betartása mellett -, képes számunkra bármilyen szükséges elemet előállítani.

Az eszkimók például soha nem fogyasztanak C vitamint, mégis kimutatható a szervezetükben a C-vitamin, amit hidegfúzióval képesek akár fókazsírból vagy más egyéb élelmiszerből is szintetizálni.

Louis Kervran tudós megvizsgálta mennyi a tojássárgájában és a fehérjében kimutatható kalcium. Ezt követően megmérte, hogy a tojásból kibújó kiscsibe teste mennyi kalciumot tartalmaz. A kiscsibében található kalcium hatszorosa volt a tojás sárgájában és fehérjében mért értéknek. Honnan kerül egy tojás zárt rendszerében plusz kalcium a csibe testébe? Erre egyedüli magyarázat az élő szervezetek hidegfúziós képessége.

Növények összetételét vizsgálták. Nagyon gyenge talajra füvet vetettek. Később a fű összetételét megvizsgálva egészen más anyagokat is találtak benne, mint amelyek a talajban, a levegőben, az esővízben és a locsolóvízben jelen voltak.

Mindezek a szintetizálások illetve hidegfúziók, kvantumfizikai jelenségek, melyeket a tiszta információk képesek irányítani, működtetni. Mivel kutatásaink során több ezer tiszta információt gyűjtöttünk össze, így képesek vagyunk irányítani az élőlények megannyi hidegfúziós folyamatát.

Kutatóintézetek növénykísérletekkel bizonyították a Matrix Dropszok hatását, ahol permetezőszerek használata nélkül is egészségesek maradtak a gyümölcsfák. Az ültetvényeket elkerülték a kártevők, a gombák és a betegségek, emellett jelentősen nőtt a terméshozam az alma, a szőlő és barackültetvényeken. Ez azzal magyarázható, hogy az információk képesek voltak a tökéletes biológiai egyensúly létrehozására.

Ahhoz, hogy valaki belássa, még nem jártas az információk világában nagy alázatra van szükség, mint ahogy e csodálatos új világ megismeréséhez is. Aki pedig úgy érzi, már mindent tud a világunkról, valószínű valami elkerülte a figyelmét.

Shakespeare-darab: Minden jó, ha vége

Részlet:

Grófnő: Gondolod-e, Heléna, hogy ha

Felajánlod királyunknak a gyógyító írt,

Elfogadná? Ő és az orvosai egyetértenek

Abban, hogy rajta már nem segíthetnek.

Higgyenek akkor egy ismeretlen leánynak,

Mikor az elméletüktől eldugult tudósok feladták őt?

Heléna: Nem mondhatok egyebet, mint amit

Igazán tudok: S tudom, van mesterségemben erő,

És a betegség kikezelhető.

/...Heléna elmegy a királyhoz /

Király: Talán egy áldott szellem szól belőled,

És gyönge hangod Tőle lett erősebb.

Most olyat is lehetségesnek érzek,

Mi ellentmondott már sok orvos-észnek!

Milyen találóak itt is Shakespeare szavai: elméletüktől eldugult tudósok!

Csodálatos, amit mond a szellem nekünk: van mesterségemben erő, és a betegség kikezelhető.

A hidegfúzió irányítása az élő szervezetekben Matrix Dropszokkal:

Kovács- Magyar AndrásAz új atomok kialakításában az információnak kulcsfontosságú szerep jut a fúziók során. Az ásványok átalakulása általában 1000 C feletti meleg fúzióval történik, ritkább esetekben a hidegfúzióval való átalakulás is lehetséges.

A növényeknél, az állatoknál és az embernél hideg fúzióval, testhőmérsékleten megy végbe ez a folyamat. A növények fotoszintézisekor az ásványi elemek más elemekké alakulhatnak át. Az embereknél és az állatoknál ez a különleges átalakulás már az enzimek által megy végbe.

Az életünkben csak azok az új ismeretek hozhatnak változást, amiket nem ugrunk át, hanem alaposabban megvizsgálunk. Fontos az eddigi ismeretanyagunkat időről-időre átstrukturálni, felfrissíteni.

Ne egy helyben álljunk, mint egy törött őskövület, és ne hajtogassuk évek óta változatlanul ugyanazt. Világunk az elmúlt néhány év során többet változott, mint az elmúlt több ezer év alatt. Az egykor jól értesültnek számító naprakész embernek ma már percre késznek kell lennie. Akik szeretnének e világban könnyebben eligazodni, szeretettel várom őket az öntudatra ébredés iskolámban.

Kovács- Magyar András

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

TimothyLof
2017.04.28. 00:11
check this top online casino offers

Hozzászólás

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.