Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.

MIRE JÓ AZ EZÜST KOLLOID?

FERTŐZÉSES BETEGSÉGEK, 2016. 11. 23.

ezüst kolloid biopatikawebaruhaz

Az ezüst kolloid kísérleti körülmények között - kémcsőben - hat percen belül minden kórokozót elpusztít!

A mai napig kb. 650 kórokozóról tudjuk, hogy az ezüst hatékonyan elpusztítja. Kolloidális formában használva nincs mellékhatása és nem károsítja a szervezetben természetesen meglévő baktériumokat.


AZ EZÜST KOLLOID HATÁSA:

Hatásos az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegség esetén.

Az Ezüst kolloidot évtizedeken át, mint természetes antibiotikumot használták.

Ez a termék 40-50 milliomod résznyi nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel.

Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó.

Mire használhatom az ezüstkolloidot?

Az ezüstkolloid használata belsőleg

Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit és így azok rövid időn belül elpusztulnak.

A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, így segítve elő pusztulásukat. Míg a gombák, baktériumok egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.

Vírusok és az ezüstkolloid

"Sajnos, közületek, akiknek nincs egészségügyi végzettsége, az ugye nem mondhatja, hogy gyógyít az ezüstkolloid. De én, igen is azt mondom, hogy ezüstkolloiddal lehet gyógyítani. Lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget: a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében."


A herpes simplex vírus

Magyarországon milliók életét keseríti meg az egyik legfájdalmasabb bőrelváltozás, a herpesz. Igen elterjedt kórság a herpesz - felmérések szerint az emberek nyolcvan százaléka hordozza testében a herpesz vírust, ami időközönként, mikor legyengül az immunrendszer, kiváltja a kellemetlen tüneteket.

A legtöbb esetben már csecsemő- vagy kisgyermekkorunkban elkapjuk a fertőzést, s ezután szervezetünkben lappangva bújik meg a bajkeverő a Herpes simplex vírus. A kórokozó hatásos ellenszerét még sajnos nem találta meg az orvostudomány, a felbukkant herpesz tüneteit azonban már nagyban lehet enyhíteni.


A herpesz bőrtünetet, a Herpes simplex vírus okozza.

A kórokozó észrevétlenül fertőzi meg a szervezeted, majd akár hónapokig, évekig tünetmentesen lappangva élősködik tested idegsejtjeiben megbújva. Ha Te egyszer már megfertőződtél, akkor egész életed során hordozod a bajt.

Pontosan nem ismert, hogy milyen biológiai folyamatok idézik elő a herpesz kiújulását: kutatók összefüggésbe hozták már a szervezet immunrendszerének átmeneti legyengülésével, fokozott stresszel járó élethelyzetekkel, erős napfénnyel, túlzott stressz-terheléssel, a hormonműködés ideiglenes változásával (például menstruáció, terhesség)
Ha „gyakorlott” herpeszes vagy, már könnyen felismered az első tüneteket, a fura, semmihez sem hasonló, bizsergő érzést. Ha okos vagy, már ebben a fázisban elkezded a herpeszed kezelését.

A herpesz önmagától is gyógyuló betegség, de a vírus szaporodását gátló szerrel, mint például az ezüstkolloid, a gyógyulást gyorsíthatod, a kellemetlen tüneteket enyhítheted, az átvitel valószínűségét mérsékelheted.

Az ezüstkolloid folyamatos, kis adagban való alkalmazásával a kiújulások gyakorisága is visszaszoríthat.

A fertőzés, továbbá a fertőzés átadásának megelőzésében egyaránt fontos, hogy kerüld a másokkal közös törölköző használatát. A megelőzés részeként kerülni kell a bőrfelületek érintkezését vagy a nemi kapcsolatot olyan személyekkel, akik a herpesz vagy a genitális herpesz tüneteit mutatják, egészen a hólyagok begyógyulásáig.


A HPV vírus

Főként az utóbbi 20 év kutatásai vetítettek fényt a tényre, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a Humán Papillóma Vírus, amely ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, egyike ezeknek.

A vírusok mikroszkopikus élőlények, „információhordozók”. Nagyon egyszerű szerkezetűek. Fő alkotóelemük egy kis mennyiségű DNS vagy RNS (örökítő anyag), fehérje burokban.

Az említett HPV vírusok DNS-ből épülnek fel, vagyis ugyanabból az örökletes anyagból, amely a növényi, állati, emberi sejtek működését is szabályozza. Az utóbbi években vált világossá, hogy ezek a vírusok hogyan okozhatnak daganatot, és milyen módon védekezhetünk ellenük.

A HPV azaz a humán papillomavírus fertőzések nagyon gyakran fordulnak elő, a világon körül-belül 630 millió HPV fertőzött ember él. A különféle genitális HPV törzsek elterjedése jelentős földrajzi és etnikai különbségeket mutat. Egyes változatok gyakorlatilag csak Észak-Amerikában, mások főleg Afrikában találhatóak

Az európai és így a magyar lakosság genitális HPV-fertőzöttségéről nincsenek pontos adatok. Egyes becslések szerint a szexuálisan aktív fiatal nők fertőzöttségi aránya 20-40 százalék. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindannyian rákra hajlamosak, hiszen csak a 3-4 százalékukban mutatható ki rákmegelőző állapot vagy már kifejlődött rák

Mintegy száz papillomavírust ismerünk (kilencven esetében a DNS-ük bázissorrendjét is meghatározták, s ennek alapján e vírusok könnyen azonosíthatók), amelyek közül negyvenhat betegíti meg az embert. Ezek a vírusok nem egyforma kockázatú bajt okoznak. Vannak, amelyek nem idéznek elő rosszindulatú daganatot, mások képesek erre, de ritkán, megint mások gyakran rákot keltenek.


AZ EZÜST KOLLOID

Orvos-szemmel:

ezüst kolloid biopatikawebaruhaz

„Nézzük meg az ezüstkolloidot, ami tulajdonképpen egy újra felfedezett antibiotikum. 38 előtt a legelterjedtebb antimikrobás gyógyszer volt. Az előtt is voltak antimikrobás gyógyszerek, csak azokat nem antibiotikumoknak hívták. Az ezüstkolloid felszívódása: már a száj nyálkahártyáról is felszívódik, ezért nagyon fontos, hogy bevételekor egy-két percig a szájüregbe kell tartani. Tudniillik, hogyha lenyeljük az egészet, akkor a bélflórát károsíthatja aránytalan mértékben, minden egyéb esetben viszont csak a fertőző ágenseket támadja meg. A szervezet bármely szövetébe eljut, tehát teljesen szerv-specifikusan mindenféle fertőzés ellen jó.

Amire rájöttem, mint nőgyógyász, kérem szépen: melyik ma nőknél a legnagyobb népegészségügyi problémát okozó vírusfertőzés? A HPV. Így van, humán papilloma vírus. Kérem szépen két betegen kipróbáltam, két nyolchetes kezelés után mind a kettőnél P3-ról P1-re ment vissza a citológiai érték. Na, most ezt én, mint orvos nyugodtan mondhatom, sőt, ha valaki azt mondja nekem akadémiai székről, hogy én ilyet ne terjesszek, kérem szépen ez az én tapasztalatom. Ahhoz, hogy én ezt terjesszem, erre nekem felhatalmazásom van. Sajnos, közületek, akiknek nincs egészségügyi végzettsége, az ugye nem mondhatja, hogy gyógyít. De én, igen is azt mondom, hogy ezzel lehet gyógyítani. Ezüst colloiddal lehet gyógyítani a herpeszt, a HPV-t, éppúgy, mint egy másik súlyos nemi betegséget: a Condyloma-t, ami szintén nagyon fontos népegészségügyi probléma, elsősorban a szexuálisan terjedő betegségek körében.

EZÜST KOLLIUD 200 ML vásárlás webáruház

EZÜST COLLOID  antibakteriális gyulladáscsökkentő fertőtlenítő> Erős, széleskörű antibakteriális, gombairtó és vírusölő. Gyulladáscsillapító, Felületi gomba-és baktériumölő a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza.

500ml 

Megrendelem>>

Nagyon fontos, hogy legalább 650 kórokozó ellen hatékony, ez be van bizonyítva, és ezek között vírusok is vannak. Mondjon már valaki egy olyan hagyományos antibiotikumot, ami hat a vírusokra! Egy szál nincs. Kitalálták a mindenféle Herpesin, Isoprinosine, a túró tudja, hogy micsoda, reklámozzák, ide kenje, ott szedje be. Kérem szépen, mindenki jegyezze meg: klasszikus antibiotikumok között vírussal szemben hatékony antibiotikum nincs. És ezt 15 év tapasztalata alapján állíthatom.

Nagyon fontos, hogy nem alakul ki rezisztencia. A legnagyobb probléma az, hogy ma már a kórokozók többsége antibiotikumot reggelizik. Annyira hozzászoktak ezekhez az antibiotikumokhoz, hogy nemcsak rezisztensek vele szemben, hanem még ráadásul függővé is válnak. Olyan ez, mintha én valakit pálinkával akarnék megölni, aztán, ihaj-csuhaj, alkoholista lesz tőle, de azért tovább éli az életét. És, előbb-utóbb még követeli is. És ha én adok neki, akkor még szaporodik is.

Tehát nem csak a rezisztencia, hanem a dependencia is megjelent, mint fogalom. A penicillin, amikor feltalálta 1926-ban Fleming, akkor gyakorlatilag az összes tüdőgyulladást meggyógyította. Ma már, csak a tüdőgyulladások 40%-ának gyógyítására alkalmas.

Ki tudja, hogy a közönséges náthára milyen antibiotikum jó? Nincs. Valaki, valaha is meggyógyult náthából antibiotikummal? És próbáltátok már az ezüstkolloidot? Tapasztaltátok? Meggyógyultatok tőle? Helyes. Nem kell különösebben ragoznom a többit.

Nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel. Rendkívül fontos. Említetted: csak Tennessee államban, csak két év alatt 1600 halálos áldozat. Magyarországon fogalmunk sincs. Tudniillik a kölcsönhatásokat nem tanítják az orvosi egyetemeken sem. És az orvosok sem tudják. De hogy nem tudják, még az se baj, de azt sem tudják, hogy melyik könyvben található. Úgy hívják ezt, hogy Gyógyszer Kompendium, amelynek két és fél évig voltam a tudományos főszerkesztője…
…Úgyhogy a gyógyszer-kölcsönhatások tekintetében nagyon kevés dolog van, amire nem tudok adekvát választ adni.

S az ajánlott dózisban nincs mellékhatása. Az ajánlott dózis nagyon fontos. Mindennek van mellékhatása. Aminek nincs mellékhatása, annak főhatása sincs. Az ezüst kolloidnak például ott van az argyriozis, a bőrnek az ezüstös elszíneződése. Éppen ezért azt javasolják általában a nyugati csúcs élelmezési, gyógyszerészeti  intézetek, mint például a Food and Drug Administration az ezüstkolloidok tekintetében: hat heti szedés után tartsanak két hónap szünetet. Na most általában közöttünk ez az információ nem cirkulál, én mégis ennek a megfontolását javaslom.”

Forrás: Dr. Elek Csaba Szülész-nőgyógyász


Colloidal Silver (Kolloid ezüst – természetes antibiotikum)


• Erős, széleskörű antibakteriális, gombairtó és vírusölő hatások
• Gyulladáscsillapító hatású
• Felületi gomba-és baktériumölő

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását : ezüst edényben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. Már több ezer éve használják, de a kevésbé hatékony, un. „fémes" formájában. Manapság már elő tudják állítani a sokkal hatékonyabb un. „kolloidális" formát. Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt, és így a kórokozók pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből.


EZÜST KOLLOID HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Külsőleg: használata kockázatmentes, biztonságos és fájdalommentes még az olyan érzékeny területeken is, mint a szem. A csíraölő szerekkel szemben nem pusztítja el a szövetsejteket. Baktériumszaporodást gátló anyagainak köszönhetően használható a hónalj dezodorálására is. Alkalmazásával is alkalmas beöntő és irrigáló oldat is készíthető belőle.
•    HPV, Heliobacter pylori és más makacs vírusfertőzés kezelésére
•    pattanások, ótvar, skarlát kezelése
•    szem-, fülgyulladás, szájfertőzések kezelése
•    égés, fagyás, napégés, szemölcsök, herpesz gyógyítása

Belsőleg: az ismert kórokozó baktériumok majd mindegyike ellen hatásos, alkalmazása során szinte egyik sem képes életben maradni.
•    Szénanátha, allergia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza gyógyítása
•    Staphylococcusos és streptococcusos fertőzések kezelése
•    Légzőszervi, orrüregi megbetegedések gyógyítása
•    Vérpanaszok, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, leukémia és cukorbetegség kezelése
•    Lyme-kór és szifilisz gyógyítása
•    HIV-vírusos betegek gyógyítása (több esetben is hatékonynak bizonyult)

Ajánlott adagolás: napi 3 x fél teáskanál (szájban tartani pár percig, majd lenyelni, vagy 1-2 dl folyadékban). Előtte és utána fél órával enni és inni nem ajánlott. Kétéves kortól adható. Szedése 1 hónapnál tovább nem ajánlott!
Várandósok és szoptatós anyukák csak kis adagban fogyaszthatják!

Hagyományos és jelenlegi használata:

Az Ezüst kolloid nem mérgező az emberi szervezet számára és az ezüst legtisztább és legjobb minőségű kolloid formáját képviseli. Ez a termék 50-60ppm rendkívül finom részecskét tartalmaz egy tisztított vízben függő homogén oldatból.
A ezüst kolloidot először a kaliforniai aranyláz idején használaták, mint természetes antibiotikumot, vírüsölőt és gombairtót. Több mint 650 betegségterjesztő organizmus, köztük az E-coli ellen bizonyult hatékonynak, és gombairtó hatású a Candida albicans és Candida globate ellen.

A kolloid egy folyadék, amely az oldatban nem oldódó anyagok mikroszkopikus részecskéit tartalmazza, amelyek olyan kicsik, hogy ennek ellenére fenn maradnak az oldatban. A ezüst kolloid egy nagytöltésű, ultra mikroszkopikus ezüstcsomókat tartalmazó desztillált vizes oldat. A mikroorganizmusok egy bizonyos fehérjét igényelnek a légzéshez. A Kolloid Ezüst egy katalizátor, amely semlegesíti ezeket a fehérjéket, és ennek eredményeként a mikroorganizmusok elpusztulnak. Ez az immunrendszer szövetségese, amely elsőrangú védelmet nyújt számos, a testet támadó kórokozó ellen.

A Kolloid Ezüstnek nincsenek ismert mellék-vagy mérgező hatásai, és nem kerül kölcsönhatásba más gyógyszerekkel negatív módon.  Rendkívül biztonságos, színtelen és szagtalan anyag, amelyet szájon  át be lehet venni, vagy vagy fülbe cseppenteni, vagy orron keresztül tüdőbe felszívni, vagy közvetlenül bármely testfelületre kenni. Tartsa távol számítógépektől, tévékészülékektől, mágnesektől és ne hagyja betonfelületen állni.

MEGRENDELEM AZ EZÜST KOLLOIDOT>>

Alkalmazási javaslat:
Külsőleg : az ezüstkolloid használata biztonságos és fájdalommentes még az olyan érzékeny területeken is, mint a szem. A csíraölő szerekkel szemben az ezüstkolloid nem pusztítja el a szövetsejteket. Baktériumgátló anyagainak köszönhetően használható a testhajlatok dezodorálására is.

Belsőleg : az ezüstkolloid mintegy 650 kórokozó ellen hatásos, mivel az ismert kórokozó baktériumok közül, egyik sem képes életben maradni az ezüstkolloid jelenlétében. Készíthető belőle beöntés, illetve irrigáló oldat is.

Használata javasolt:
Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegség esetén.
Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is : a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza.

Felnőtteknek naponta teáskanál egy pohár vízben feloldva, apró kortyonként kell bevenni.

Külsőleg ugyen ebben a hígitásban fertőtlenítő, borogató oldat formájában használható, herpesz, gomba, ekcéma, szemölcsök kezelésére

VÁSÁROLJA MEG AZ EZÜSTKOLLOIDOT PARTNERÜNK WEBÁRUHÁZÁBAN

IDE KLIKKELVE>>

Cimkék:KOLLOID

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.