Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
DHEA kapszula vásárlás - biocom

DHEA kapszula vásárlás - biocom

Cikkszám: 3755
Kiszerelés: 30 db

- Növeli a szexuális energiát
- Növeli a hormontermelést
- Hatásos depresszió ellen
- Csökkenti a korral járó stresszt
- Aktivizálja az immunrendszert
- Csökkenti a korral járó degeneratív betegségeket
- Klimax kezelése
- Növeli az immunsejtek mennyiségét, erősíti az immunrendszert
- Öregedés késleltetése, ráncok kisimulásának segítése
- A rákkialakulás valószínűségének csökkentése

7 100 Ft
(237 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:


A BIOCOM AG CH. TERMÉKEI MAGYARORSZÁGON VISZONTELADÓK SZÁMÁRA NEM

GMO MENTES

A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon.

Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga, pontosabban, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van.

40 ÉVES KOR FELETT NÉLKÜLÖZHETETLEN.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS:

napi 1 tabletta délelőtt. 

Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott.

ÖSSZETEVŐK:

biocom dhea vásárlás

SZAKCIKK:

DHEA NÖVÉNYI KIVONAT A HORMONRENDSZER EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSÉÉRT

Az örök fiatalság forrása, dehydroepiandrosterone

- Növeli a szexuális energiát
- Növeli a hormontermelést
- Hatásos depresszió ellen
- Csökkenti a korral járó stresszt
- Aktivizálja az immunrendszert
- Csökkenti a korral járó degeneratív betegségeket
- Klimax kezelése

Yam gyökér kivonat, DHEA nem szintetikus készítmény!

A HORMONRENDSZER BETEGSÉGEI

A nők esetében a tesztoszteron mintegy fele a petefészekben termelődik, másik fele a mellékvese mirigyeiben. Egy bizonyos mennyiség a DHEA-ból való átalakulás útján a testben valahol máshol képződik, ahogyan korábban már említettük. Az androsztenedione mind a tesztoszteron, mind az ösztrogén prekurzora, különösen nők esetében. A petefészek túltermelésekor keletkezhet, különösen a korai menopauza idején, és a férfi nemi hormon túltermelődési tüneteit okozhatja

Tudjuk, hogy a DHEA a férfiaknál és a nőknél is az immunrendszert és a betegségekkel szembeni ellenálló képesség erősítését segíti. A kutatók úgy gondolják, hogy a csontsűrűség védelmében és erősítésében, illetve a szív- és érrendszeri egészség védelmében játszik szerepet, azáltal, hogy a \"rossz\" koleszterint, az LDL-koleszterin szintjét ellenőrzés alatt tartja, valamint az általános vitalitásérzet és energikusság biztosításában van szerepe. A DHEA ezenkívül javítja a stressz és a traumák okozta eseményekből való felépülés képességét, s minden bizonnyal elősegíti a normális alvást. Dr. Eugine Shippen, A tesztoszteron-szindróma szerzője szerint három dolgot tudunk bizonyosan a DHEA-ról:

1. az emberi testben a kor előrehaladtával csökken a szintje,

2. a középkorú nők és férfiak általában jelentős közérzetjavulást észlelnek, amikor természetes DHEA-ból extra pótláshoz jutnak.

3. a DHEA a testben sok más hormonná is alakítható, beleértve a tesztoszteront és az ösztrogént, tehát például ha egy hölgy alacsony nemi vágyat tapasztal a tesztoszteronszint esése miatt - amelynek méheltávolítás vagy öregedés az okozója -, gyakran a csökkenő DHEA-szint a rendellenesség gyökere, minthogy a nőknél képződött tesztoszteronnak a DHEA a legfontosabb összetevője.

A VILLAROSA - MÁS NÉVEN YAM GYÖKÉR - az örök fiatalság forrása

- Serkenti a szexuális működést
- Növeli a szexuális energiát
- Növeli a hormontermelést
- Hatásos depresszió ellen
- Csökkenti a korral járó stresszt
- Aktivizálja az immunrendszert
- Csökkenti a korral járó degeneratív betegségeket
- Klimax kezelése
- Növeli az immunsejtek mennyiségét, erősíti az immunrendszert
- Öregedés késleltetése, ráncok kisimulásának segítése
- A rákkialakulás valószínűségének csökkentése
- A menopauza bekövetkezésének kitolása, klímax tüneteinek csökkentése
- Depresszió leküzdése
- Stressz, az öregedéssel összefüggő betegségek kialakulási esélyének csökkentése
- A veszélyes vérrögképződés mérséklése
- Antitesttermelés (monociták, killersejtek) fokozása
- Reumatikus fájdalmak megszüntetése
- Túlsúlyvesztés segítése
- Emlékezőtehetség erősítése
- Idegesség csökkentése vagy megszüntetése

A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga. Sablonosan fogalmazva, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van. Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.
A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energikusság, erős libidó, izomtónus, haj és szőrzet növekedési üteme, erősödése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bőr simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.

Hiányának hátrányai:
Széles körben elfogadott tény, hogy az öregedéssel a testben csökken a DHEA jelenléte. Alacsony DHEA-szint következtében lecsökken az általános hormontermelés, így felgyorsulnak az öregedési folyamatok, és az ezzel együtt járó betegségek kockázata (degeneratív folyamatok, arterioszklerózis, cukorbetegség, rák, csontritkulás, immunrendszer legyengülése). A DHEA kapszula megóv, és visszafordítja a folyamatokat. Az alacsony DHEA szint majdnem kétszeres kockázatot jelenthet a koszorúér elmeszesedésre. 

Szervezetünk termelése:
Termelését a stresszhormonnak nevezett hidrokortizon is gátolja. Ha ennek szintje nő, vele együtt az inzulinszint is emelkedik. A DHEA-t koleszterinből állítja elő a mellékvese, kis mennyiségben a here vagy a petefészek. Termelése 20-25 évig maximális, utána évi két százalékkal csökken. 40 évesen a fele, 60 évesen csupán 10-20 százaléka a 20 éves kori termelésnek. A nők DHEA-termelése a férfiakéhoz képest 80-90 százalékos. Alacsony szintje nagyobb mértékben idézi elő a szívbetegségeket, mint a magas koleszterinszint. A magas koleszterinre adott gyógyszerek nagy része csökkenti DHEA-termelésünket. A DHEA-szintünk mondhatni megmondja, meddig élünk.
A DHEA-t ma úgy tartjuk számon, mint a stresszhormonok hatását ellensúlyozó, ellenszabályozó hormont. Hatékony antidepresszívum, mellékhatások nélkül!

A JAM GYÖKÉR -DHEA VILLAROSA KIVONAT HATÁSAI:

Lehetséges hatásai:
•    Fiatalítás, az öregedés késleltetése, ráncok kisimítása
•    A szexuális energia, teljesítőképesség növelése, impotencia gyógyítása, depresszió leküzdése
•    Az immunsejtek mennyiségének növelése, az immunrendszer erősítése
•    Reumatikus fájdalmak megszüntetése
•    A menopauza bekövetkezésének kitolása
•    A rákképződés valószínűségének csökkentése
•    Stressz, az öregedéssel összefüggő betegségek kialakulási esélyének csökkentése
•    Csökkenti az időskori pigment foltokat, lelassítja a bőrvékonyodást, újra egészségessé varázsolja az idős korra jellemző sárgás bőrszint
•    Javítja a csontsűrűséget, a körmök állapotát, vastagítja a hajszálakat
•    A veszélyes vérrögképződés mérséklés

A DHEA az agyban, a bőrben, és a mellékvesében termelődik. A DHEA kiegészítőket yamgyökérből más néven villarosagyökértből állítják elő, mindazonáltal ehhez laboratóriumra és 6-8 komplikált kémiai reakcióra van szükség. Más szavakkal, szervezetünk nem képes kinyerni a DHEA-t a nyers yamgyökérből.

A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energetikusság, erős libidó, izomtónus, haj és szőrzet növekedési üteme, erősödése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bőr simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.

Széles körben elfogadott tény, hogy az öregedéssel a testben csökken a DHEA jelenléte. Férfiaknál ez a hanyatlás a húszas éveik közepén kezdődik, nőknél pár évvel később.
Csökkent DHEA következtében lecsökken az általános hormontermelés, így felgyorsulnak az öregedési folyamatok, és az ezzel együtt járó betegségek (degeneratív betegségek, arterioszklerózis, cukorbetegség, rák, csontritkulás, immunrendszer legyengülése).

További szakcikk a DHEA - yam gyökér - hatásaról, alkalmazásáról>>

Ez is érdekelheti:

Újdonságok:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.