Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Mag-C+B6 biocom 4you

Mag-C+B6 biocom 4you

Kiszerelés: 90 db

A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul, hogy a magnézium-oxid felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át.

8 100 Ft
(90 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Notifikációs szám/engedélyszám: 20471/2018

Felhasználási javaslat: napi 3x1 kapszula

Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők: magnézium oxid, citromsav, kapszulahéj (zselatin + víz), L-ascorbinsav, piridoxin - hidroklorid

Magnézium tartalmú étrend kiegészítő kapszula C és B6 vitaminnal

A magnéziumhiány következménye lehet a depresszió, a rosszkedv, a letargia, a nyugtalanság, az idegesség - ha nem tudjuk meghatározni, miért ugrunk a legkisebb dologra is, miért nem alszunk elég nyugodtan, vagy miért vagyunk folyton letörtek, akkor annak a hátterében a túl kevés magnézium is állhat.

A legújabb kutatások fényt derítettek arra is, hogy a magnézium a szellemi teljesítőképességet is jelentősen megnöveli.

A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul, hogy a magnézium-oxid felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át.

C-vitamin (Aszkorbinsav):
Antioxidáns hatásánál fogva az oxidatív stressznek kitett sejteket védelmezheti. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a megfűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet.

A B6-vitamin: Az immun- és idegrendszer normál működésében vesz részt.

A magnézium mint memóriajavító

Az agyban a megnövekedett magnéziumszint javítjhata a rövid-és hosszú távú memóriát, fejleszti a tanulási képességet. A kutatók eredményei arra engednek következtetni, hogy a megnövekedett magnézium bevitel javíthatja a kognitív képességeket, míg az életkor előrehaladtával tapasztalható memóriagyengüléshez többek között az alacsony magnéziumfogyasztás is hozzájárul.

Magnézium és izomgörcs

Sokan tisztában vannak azzal, hogy ha valamilyen izomgörcs alakul ki, akkor valószínűleg magnéziumhiányban szenvedünk. Ez való igaz, hiszen az izmok működéséhez és elernyedéséhez, az egészséges  idegi - és szívműködéshez szükség van magnéziumra. A magnezium tehát segíti a szívműködést, ezáltal csökkentve a szívinfarktus kockázatának lehetőségét. A kalciummal együtt természetes nyugtatószerként hat.

Normalizálja a keringést; a koleszterinszintet csökkenti, illetve a normális értékre állítja be.

A fehérjedús étkezés kedvezően hat a magnézium felszívódására, és ne feledjük, ha a vegyes táplálkozást követjük, akkor a megfelelő mennyiséget be is juttatjuk a szervezetbe.

A magnéziumhiány tünetei

Hiánya esetén izomgörcsökön kívül rendszertelen és gyors szívverés is jelentkezhet; de kimerültség, álmatlanság, gyengeség is  utalhat rá.

Magnéziumhiány általában a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód vagy stressz miatt alakulhat ki. Attól függően, hogy ez az “állapot” milyen hosszú ideig tart, enyhébb és komolyabb tünetekben is megmutatkozhat a hiány, úgy mint fejfájás, étvágytalanság, szédülés, koncentrációs zavar, viselkedészavar, depresszió, stb. Elég széles ez a skála, ami csakis annak tudható be, hogy a magnezium mennyire sokféle funkciót lát el a szervezetben.

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.