Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
A NONI HATÁSAI: 18 féle aminosav egy gyümölcsben!

A NONI HATÁSAI: 18 féle aminosav egy gyümölcsben!

A Noni előnyei:

-  Serkenti az immunrendszert
-  Stressz, depresszió feloldása
-  Fájdalom csillapítása
, gyulladás csökkentő
-  Erős antioxidáns
-  Támogatja a májműködést

A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

A NONI Egyedülálló hatása:

Aktiválja az agyban elhelyezkedő tobozmirigy működését.

A NONI NÖVÉNY HATÁSAIRÓL:

NONI HATÁSA

Igen gazdag aminosav forrás (18-féle), nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz (800-szor annyit, mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok zavartalanságához.

A pozitív gondolatok, érzelmek, a művészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, stressz elfojtják termelődését.

A Nonit Polinéziában, Kínában, Tahitin és Indiában több mint 2000 éve használják a gyógyításban. A Noni (Morinda citrifolia) felbecsülhetetlen értékű gyógynövény, 18 -féle aminosavat, köztük nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz (800-szor annyit mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatok zavartalanságához.

A pozitív gondolatok, érzelmek, a művészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, a stressz pedig elfojtják a termelődését. A stresszel, korral és egészségtelen életmóddal a szervezet xeronin tartalma csökken, ami rontja a betegségekből való felépülés esélyeit.

A xeronin serkenti a boldogsághormonok, az úgynevezett endorfinok kiválasztását. Ezek a vegyületek felelősek a jó hangulatunkért, kellemes közérzetünkért.

A xeronin a szervezet öngyógyításában ugyancsak szerepet játszik, hiszen a sérült sejteket gyógyítja. Tehát minél több xeronin található a szervezetünkben, annál több betegséget tudunk már sejtszinten elhárítani és hangulatunk is annál jobb lesz.

A xeroninnak köszönhetően a noni az égési sérülések, kezelések során is jótékony lehet, hiszen olyan fehérje emésztő enzimet serkent működésre, mely gyorsan és biztonságosan távolítja el az elhalt sejteket.

Aktiválja az agyban elhelyezkedő tobozmirigy működését.

Ebben a mirigyben termelődik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhőmérséklet szabályozásában.

 

Hatékony segítség:
Több tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. Több mint 100-féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.
- A benne található tápanyagok együttesen adaptogénként működnek
- A normálistól eltérően működő sejteket teszi újra egészségessé
- A gyümölcsben található damnacanthal gátlószere lehet a rákos folyamatok néhány fajtájának, hiszen lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segít visszaállítani a sejteket a betegség előtti állapotba
- Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekről.

Iridoidok:
A tudomány nemrég fedezte fel, hogy a noni gyümölcs iridoidokat is tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült, hogy sokkal erősebb hatásuk van az emberi szervezetre, mint bármely más a természetben előforduló alkotóelemnek. Az iridoidok sokkal erősebbek, mint a vitaminok és szintén sejtregeneráló hatásuk van, amely nagyban segíthet a szervezet káros, degenerativ folyamatainak visszafordításában. Tudományosan igazolt tény, hogy az iridoidok csökkentik a koleszterinszintet, energiát adnak a szervezetnek, javítják a szívműködést, erősítik az immunrendszert és megvédik a sejteket.


Lehetséges hatásai:
    Immunrendszer (T-sejtek) erősítése
    Magas vérnyomás csökkentése, vérnyomás szabályozása
    Fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése
    Emésztés és bélműködés javítása
    Káros baktériumok elpusztítása
    A szív és érrendszer védelme
    Menstruációs görcsök enyhítése
    Vízhajtó hatás, hangulat javítása
    Daganatok növekedésének megakadályozása
    Cukorbetegség kezelése
    Allergia, légzőszervi betegségek kezelése
    Stressz, depresszió feloldása
    Ízületi betegségek kezelése
    Alkoholról, kábítószerről, cigarettáról való leszokás segítése
    Ellazítás, enyhe nyugtatás
    Koleszterinszint csökkenése

NONI KAPSZULA TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTÖ VÁSÁRLÁS PARTNEREINK WEBÁRUHÁZÁBAN ITT LEHETSÉGES>>


MIRE JÓ A NONI?

NONI TERMÉSE - BIOBOLTTöbb tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. A Noniban található tápanyagok együttesen adaptogénként működnek.

A normálistól eltérően működő sejteket (daganatos sejtek) próbálja újra normálissá tenni.

A gyümölcsben található damnacanthal új gátlószere a rákos folyamatok néhány fajtájának.

Lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segíti visszaállítani a sejteket a normális (betegség előtti) állapotba.

Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekről.

Együtt alkalmazható más gyógyszerkészítményekkel, gyógyszerekkel. Azok káros mellékhatását sok esetben csökkenti.

További ajánlott alkalmazási területek: Az immunrendszer (T-sejtek) erősítésére, a vérnyomás szabályozására, fájdalomcsillapításra: az agyon keresztül az egész testben enyhíti a fájdalmat és gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Emésztés-, és bélműködés javító, antibakteriális tulajdonsága révén védelmet biztosít az emésztő-, a szív-, és érrendszer számára. Enyhíti a menstruációs görcsöket, enyhe vízhajtó hatású, hangulat javító.

Kutatók véleménye szerint a Noni több mint 100 -féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.

Legfőképpen a daganatos megbetegedések, a szív-, és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, az allergia, a depresszió, a légzőszervi betegségek, az immunrendszer betegségek, az emésztőszervi betegségek, a stressz betegségek és az ízületi megbetegedések esetén.

Biocom Noni vásárlás

Egy kísérlet bebizonyította, hogy a noni gyümölcs kivonatának nagy adagja hatásában megfelel a morfiumszulfát 70%-ának, és még függőséget sem alakít ki. Ezenkívül képes megkötni a szerotonint, ezért segít a depressziósokon, és sikeresen alkalmazható a drog-, alkohol- vagy nikotinelvonási tünetek esetén is. A noni gyümölcs egy másik hatóanyaga, a skopoletin, a szív- és keringési rendszerre gyakorol jó hatást, illetve gyulladás gátló tulajdonságai miatt segít allergia esetén, míg a damnacanthal gátolja a rákos sejtek növekedését.”
Természetgyógyász Magazin 2001. április

A trópusi országokban élő fa termését már 2000 éve is használták számos betegség gyógyítására. Afrikában elsősorban hashajtó, általános salaktalanító szerként tartják számon, Indiában főleg vitalizáló-, vágyfokozó szerként alkalmazzák, Ausztráliában az asztma, allergia, megfázások legfőbb gyógyírja, Közép-Amerikában pedig gyulladások, fejfájás, reuma és daganatos betegségek kezelésére ajánlják.
 
A nyugati országok figyelme csak a 90-es évek elején fordult felé, miután több meghökkentő gyógyulási esetet tapasztaltak a gyümölcs fogyasztását követően. A kutatások során eddig több mint 100 bioaktív hatóanyagot azonosítottak, köztük számos vitamint, aminosavat, enzimet, alkaloidot, flavonoidot, nyomelemet, ásványt és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Ezek együttes aktivitásának köszönhető immunerősítő és sejtregeneráló hatása.
 
Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a tonizáló és salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok - scopoletin, alizarin, damnacantal - is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez.
 
Az elvégzett vizsgálatok szerint a noni támogatja a normális sejtműködést és regenerációt: ez főleg az aminosavak, vitaminok és ásványok hatásafokozza az immunrendszer működését - ma talán erről tudnak a legtöbbet a kutatók:
 
- a poliszacharidok és aminocukrok elősegítik a gamma-interferon, az interleukinek, a T-limfociták és a makrofágok termelődését, ezáltal pedig a kórokozók felismerését és eltávolítását
- a flavonoidok erős szabadgyökfogók
- a skopoletin fokozza a nitrogén-monoxid termelését, mely gátolja az betolakodók szaporodását
- ám a vitaminok, nyomelemek és enzimek is hozzájárulnak az összhatáshoz
 
Csökkenti a daganatos sejtek szaporodását:
a damnacantal gátolja a daganatgének hatásának érvényre jutását, és elősegíti a hibás sejtek mielőbbi lebontását és kitakarítását. Az utóbbi funkciót támogatják az immunrendszer által nagyobb mennyiségben termelt gamma-interferon, a tumor-nekrózis faktor (TNF) és az interleukinek is. Ez persze nem jelenti, hogy önmagában képes lenne a meglevő daganatok elpusztítására, de hatékonyan hozzájárulhat az állapot javításához.
 
Gyulladáscsökkentő:
ebben főleg a béta-szitoszterol, a terpének, a telítetlen zsírsavak, az enzimek és az alkaloidok közül pedig a proxeronin vesznek részt. Csökkentik a gyulladás tüneteinek kialakulásáért felelős prosztaglandinok termelését, és védenek a szabad gyökök ellen,
 
Mérsékeli a fájdalmat:
alkaloidái fokozzák a sejtek ópiát-receptorainak érzékenységét, a telítetlen zsírsavak pedig csökkentik a fájdalomkiváltó prosztaglandintermelést,
aktiválja a sejtek anyagcseréjét: itt főleg az enzimek, aminosavak, telítetlen zsírsavak, vitaminok és ásványok hatása érvényesül, de a proxeronin nevű alkaloida is részt vesz benne, mely megkönnyíti a tápanyagok sejtekbe való bejutását,
 
Csíraölő:
gátolja a baktériumok és vírusok elszaporodását,mérsékeli az allergiás tüneteket: magas flavonoidtartalma miatt gátolja az allergiás reakciót kiváltó hisztamin felszabadulását, és csökkenti az ödémaképződést a nyálkahártyákon (orrdugulás, fulladás).
 

A Noni gyümölcs koncentrátum támogatja a keringést, csökkenti a vérnyomást:

a skopoletin tágítja az ereket, a flavonoidok csökkentik az érfalak áteresztőképességét, vagyis az ödémahajlamot, és a telítetlen zsírsavakkal, a vitaminokkal és nyomelemekkel együtt védenek az érelmeszesedés ellen
 
Javítja a teljesítőképességet és a hangulatot:
a xeronin elősegíti a hangulatjavító szerotonin sejtekhez való kötődését, s ezzel kiegyensúlyozottabb alvásoz és nagyobb lelki harmóniához vezet, serkenti az emésztést: az antrakinonok hatására.

NONI KAPSZULA TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTÖ VÁSÁRLÁS PARTNEREINK WEBÁRUHÁZÁBAN ITT LEHETSÉGES>>


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.