Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
EZÜST KOLLOID GRAPEFRUIT MAG KIVONATTAL - CRYSTAL SILVER
EZÜST KOLLOID GRAPEFRUIT MAG KIVONATTAL - CRYSTAL SILVER
EZÜST KOLLOID GRAPEFRUIT MAG KIVONATTAL - CRYSTAL SILVER
EZÜST KOLLOID GRAPEFRUIT MAG KIVONATTAL - CRYSTAL SILVER

EZÜST KOLLOID GRAPEFRUIT MAG KIVONATTAL - CRYSTAL SILVER

Kiszerelés: 500 ml

Dupla vírusőlő és fertőtlenítő hatás! NANO EZÜST KOLLOID + GRAPEFRUIT. Influenza, Tüdőgyulladás, Gyomorfekély, HPV vírus, Helicobacter, Kötőhártyagyulladás, Lyme kór ellen.

5 990 Ft
(12 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Nano Ezüst kolloid összetétele:

Szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, grapefruitmag kivonat.

PPM kontroll alapján 15-20 ppm ezüst kolloid.

Javasolt fogyasztás: 20-50 ml/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Tápanyagtartalom a napi ajánlott mennyiségben
 20ml50ml
Polifenol42,5 mg106,25 mg
Citrus bioflavonoidok19 mg

SZAKCIKK: 

A CRYTAL SILVER NATUR POWER - EZÜST KOLLOID HATÓANYAGAINAK LEHETSÉGES HATÁSAI

AZ EZÜST KOLLOID LEHETSÉGES HATÁSAI:

Hatásos az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegség esetén.

OÉTI Notifikációs szám: 7213/2010

Nagyon fontos, hogy nem alakul ki rezisztencia. A legnagyobb probléma az, hogy ma már a kórokozók többsége antibiotikumot reggelizik. Annyira hozzászoktak ezekhez az antibiotikumokhoz, hogy nemcsak rezisztensek vele szemben, hanem még ráadásul függővé is válnak.

Tehát nem csak a rezisztencia, hanem a dependencia is megjelent, mint fogalom.

A penicillin, amikor feltalálta 1926-ban Fleming, akkor gyakorlatilag az összes tüdőgyulladást meggyógyította. Ma már, csak a tüdőgyulladások 40%-ának gyógyítására alkalmas.

 

Az Ezüst kolloidot évtizedeken át, mint természetes antibiotikumot használták.

Ez a termék 20-25 milliomod résznyi nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, melyet megtisztított vízben oldottak fel.

Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátorokat, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más alkotórészt. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó.

Az ezüstkolloid és a herpesz ellenes kenőcs ebben nagy segítségedre lehet.

A herpesz önmagától is gyógyuló betegség, de a vírus szaporodását gátló szerrel, mint például az ezüstkolloid, a gyógyulást gyorsíthatod, a kellemetlen tüneteket enyhítheted, az átvitel valószínűségét mérsékelheted.

ezüst kolloid biopatikawebaruhaz

Az ezüstkolloid folyamatos, kis adagban való alkalmazásával a kiújulások gyakorisága is visszaszorítható

A fertőzés, továbbá a fertőzés átadásának megelőzésében egyaránt fontos, hogy kerüld a másokkal közös törölköző használatát. A megelőzés részeként kerülni kell a bőrfelületek érintkezését vagy a nemi kapcsolatot olyan személyekkel, akik a herpesz vagy a genitális herpesz tüneteit mutatják, egészen a hólyagok begyógyulásáig.

A HPV vírus ellen is alkalmazható az ezüst kolloid

Főként az utóbbi 20 év kutatásai vetítettek fényt a tényre, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A HPV, azaz a Humán Papillóma Vírus, amely ráadásul ma az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő kórokozó, egyike ezeknek.

A vírusok mikroszkopikus élőlények, „információhordozók”. Nagyon egyszerű szerkezetűek. Fő alkotóelemük egy kis mennyiségű DNS vagy RNS (örökítő anyag), fehérje burokban.

Az említett HPV vírusok DNS-ből épülnek fel, vagyis ugyanabból az örökletes anyagból, amely a növényi, állati, emberi sejtek működését is szabályozza. Az utóbbi években vált világossá, hogy ezek a vírusok hogyan okozhatnak daganatot, és milyen módon védekezhetünk ellenük.

A HPV azaz a humán papillomavírus fertőzések nagyon gyakran fordulnak elő, a világon körül-belül 630 millió HPV fertőzött ember él. A különféle genitális HPV törzsek elterjedése jelentős földrajzi és etnikai különbségeket mutat. Egyes változatok gyakorlatilag csak Észak-Amerikában, mások főleg Afrikában találhatóak.

Az európai és így a magyar lakosság genitális HPV-fertőzöttségéről nincsenek pontos adatok. Egyes becslések szerint a szexuálisan aktív fiatal nők fertőzöttségi aránya 20-40 százalék. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindannyian rákra hajlamosak, hiszen csak a 3-4 százalékukban mutatható ki rákmegelőző állapot vagy már kifejlődött rák.

CRYSTAL SILVER NATUR POWER EZÜST ÉS GRAPEFRIUT MAG KIVONATTAL: DUPLA HATÁS!

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.