Az étrendkiegészítők nem GYÓGYHATÁSÚAK! Kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, egyénenként eltérően, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
X
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Gyártók
Utoljára megtekintett
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db
Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db

Artemisinin, egynyári üröm kapszula, 100 db

Kiszerelés: 100 db

Alkalmazása javasolt tüdő (C34), emlő (C50) és myeloid leukémia (C92) rosszindulatú daganatos betegségek megelőzésére és kezelésére. Megtámadja a következő virusokat: Herpesz Simplex, Epstein-Barr és a HPV (humán papilloma vírust) megsemmisíti a bélparazitákat és a vér parazitákat, tumor ellenes.

33 990 Ft
(340 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

BŐVEBBEN:

Felhasználási javaslat: 2x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2x2 kapszula/nap. 
Bő vízzel bevenni!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Két étkezés között javasolt bő vízzel meginni.

A készítményt javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:
 
1 kapszula2 kapszula
Artemisinin294 mg588 mg
Össz polifenol:16,6 mg +- 10%33,2 mg +- 10%
ebből: -flavonoid11,6 mg23,2 mg
ebből: -rezveratrol0,008 mg0,016 mg
Javasolt hozzá vas készítményt fogyasztani.

Vas + C-vitamin vásárlás itt >>

A vas redukálja az artemisinin peroxidkötését és egy magas vegyértékű vas-oxo vegyületet hoz létre, amely egy reakciósorozatot indít be és reaktív oxigén gyökök jönnek létre, melyek megölik a parazitákat, rosszindulatú daganatos sejteket. Mivel a rákos sejtek esetében lényegesen magasabb a vas beáramlás a transzferrin receptor mechanizmuson keresztül, ezért sokkal fogékonyabbak az artemisinin sejtölő hatására.

Az artemisinin sikerrel kecsegtet a rák gyógyításában, ugyanis rákbetegek testéből származó szöveteken végzett kísérletek során a kutatók azt az eredményt kapták, hogy az artemisinin, in vitro 1200-szor több rákos sejtet pusztít el, mint egészségeset.

Összetevők: Artemisinin absinthium hajtás kivonat, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin, titán-dioxid.

Flavin7 bioflavonoid komplex + Artemisinin!

Speciális-gyógyászati célra szánt tápszer, tüdő (C34), emlő (C50), myeloid leukaemia (C92), rosszindulatú daganatos betegségek kezelésére.
  • Vírusellenes, parazita ellenes, antibakteriális.
  • Leállítja a Hepatitis B és C vírus replikációt.
  • Megtámadja a következő virusokat: Herpesz Simplex, Epstein-Barr és a HPV (humán papilloma vírust) megsemmisíti a bélparazitákat és a vér parazitákat, tumor ellenes.

Paraziták ellen!

A paraziták vasat halmoznak fel magukban megfertőzve a vörösvértesteket, amelyek gazdagok vasban. A túl sok vas aktiválja az artemiszinint, amely generálja a szabad gyököket és amelyek megtámadják a fölösleges vasat tartalmzó vörösvértesteket, igy elpusztítja a parazitákat is.

Az Artemiszinin hatékonynak bizonyult, amikor beillesztették a Borellia (Lyme kór) protokollokban, csomagokban,  (Alternative medicine Townssend Letter, Aprilie 2011).

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer! 
 
A speciális gyógyászati célra szánt tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával.
A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni. 
 
Fontos figyelmeztetés: 
- A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! 
- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! 
- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! 
- Gyermek elől gondosan elzárandó! 
- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti. 

ARTEMSISININ TANULMÁNY LETÖLTÉSE>>

OÉTI notifikációs szám: 14171/2014

Ez is érdekelheti:


Oldalainkon olvasható szakcikk (ek) nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. A jogszabályok szerint: a termékek jelölése,  megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez! 

Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

 

Kosár

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.